Önceden Firefox kullanıyor ve öneriyordu ama şimdi hangisini veya hangilerini kullanıyor ve öneriyor?
Floorp kullanıyor şu anda.
Firefox önermiyo artık başka Firefox tabanlı tarayıcıları öneriyo librewolf, floorp, brave ve zen tarayıcılarını öneriyordu; Chromium tabanlı gerektiğinde Brave’in kullanılmasını öneriyodu
Floorp’u bugün denedim gerçekten güzel yani iş görür.
Merhaba, Zen browser Alpha sürümü yeni çıktı bayağı övülüyor. İsterseniz deneyebilirsiniz
Çok ucundan baktımda sekmeler yanaydı ayarlara ufak bir göz gezdirdim bulamayınca saldım yok herhalde
Zen’i indirmeyi denedim MalwareBytes uyarı verdi. Internette güvenlik açığı olabilir falan diyor.
Başkasının kullandığı tarayıcı değilde sizin hoşunuza giden ve sizin ihtiyacınıza cevap veren tarayıcıyı kullanmanız daha iyidir.
linuxta çok detaylara takılmayın. işinize yarayanı kullanın gitsin. yoksa detaylarda boğulursunuz.
ben yeni mint yükledim. hangi tarayıcı diye bakarken Florp, Vivaldi ve Firefox yükledim. Ama ağırlıklı olarak Florp kullanıyorum.
Ben normalde dual boot yapıyordum ama benim laptopta Ubuntu 24.0 öyle kasıyor ki mouse’u 2 fps falan hareket ettirebiliyorsun. 20.0’da da wifi kullanamıyorum telefonu kablolayla bağlayıp usb tethering yapıp öyle kullanıyordum. O yüzden şu an Windowss 11’den devam ediyorum. Belki yakında yeni bir konu açarım yaşadığım sorunlarla ilgili.