YouTube kullanıcı adını kurtarma

Youtube hesabımı sildim ama google hsabını silmedim. Şimdi tekrar bir kanal açmak istiyorum eski isimimle. Ne zaman boşa geçer

Son düzenleyen: @fish 2025-02-25T22:01:18Z

Aynı kanalı aynı isimle tekrar açmak ister misiniz? Hesabı sildikten sonra 3 haftadan daha uzun bir süre geçti mi? Eğer geçmediyse bir yöntem varmış. Kanalı bu şekilde kurtarıp videoları (eğer varsa) silip, gerekli değişiklikleri yapıp devam etmeniz mümkün.

1 Like

Geçmedi bir kaç gün kaldı. Google hesabını silmedim sadece gmail i silip başka e mail bağladım sorun olur mu.

Okuduğum kadarıyla https://myaccount.google.com/brandaccounts?pli=1 adresine gittiğiniz zaman orada brand accounts sekmesi karşınıza çıkacakmış. Ondan sonra deleted account ve daha sonrasında restore account şeklinde devam ederseniz YouTube hesabı aynı şekilde geri gelecek. Kendim deneyemiyorum maalesef bilgisayarım şu an çalışmıyor. Ama kaynak siteden ilgili görsellere göz atabilirsiniz
Kaynak: Tutorialspoint Websitesi

1 Like

silinmiş hesaplarınız yok diyor.

Bir gmail hesabınızı kaldırıp bir başka hesap ekledim demiştiniz. Her iki hesabınızda da kontrol edebilir misiniz? Eğer her ikisinde de görünmüyor ise geri alma süresi geçmiş olabilir.

Sorunuzun ikincisi kısmıyla ilgili olarak kanal adınız ne zaman boşa düşer bu konuda maalesef bilgim yok :person_shrugging:

1 Like

başka hesap yok öncekinin e postasını değiştirdim

Kanal adını istediğin gibi yapabilirsin. Şu an Yusuf İpek adında kanal açabilirsin mesela ama kanalın kullanıcı adı önceden alınmışsa onu alamıyorsun.

1 Like

ben herkese açık kullanıcı adından bahsediyorum
@ cannnAvar mesela alınmıyor. Ki hesap öyle bir kanal yok gözüküyor