Xiaomi 4A Gigabit OpenWRT SHA256 değerleri uyuşmuyor

Xiaomi 4A Gigabit yönlendiriciye OpenWRT yüklemeye başlamadan önce shasum’ları kontrol ettim, ancak indirdiğim dosyanın SHA256 değerlerinin yönlendiricinin OpenWRT’sindeki değerlerle eşleşmediğini fark ettim. Yani, indirdiğim dosyanın SHA256 değerleri, yönlendiricinin OpenWRT’sindeki değerlerle uyuşmuyor. Nerede hata yapıyorum veya bu şekilde yüklemeye devam etmenin bir sakıncası var mı? Tüm adımları [OpenWrt Wiki] Xiaomi Mi Router 4A Gigabit Edition adresinde açıklandığı gibi takip ediyorum.

Bu sorun için OpenWRT forumda da bir gönderi açtım ancak yardımcı olan olur mu bilmiyorum, offical sayfadaki tüm yönergeleri okudum, Yusuf İpek’in youtube videosunda da aynı şekilde ancak bu sorun için bir çözüm bulamadım. Lütfen yardımcı olur musunuz bu routerı sırf bu yüzden aldım. @yusufipek

Bu şekilde flash yapmamanız gerekiyor. Yusuf İpek de benzeri bir sorunu yaşamıştı.

Bir curl komutu ile direkt routerınıza indirmeniz mümkün. Dakika 6:40 civarlarında bu komutu gösteriyor. O şekilde indirip tekrar hash değerini kontrol edebilirsiniz.

Hocam yazımda zaten bu videoyu izlediğimi belirtmiştim, linkte bıraktığım forum adresine bundan da bahsettim o komut hata verdi. Ancak sorunu çözdüm ftp’ye komut olarak binary yazdıktan sonra işlemleri yaptım ve sorun çözüldü. Ancak kurulumu yaptıktan sonra openwrt sayfasına erişebilmeme rağmen artık internete erişemiyorum.