Windows'da Dosya Gezgini ve Görev Yöneticisi Açılmama Sorunu

Dosya Gezgini’ne girdiğimde ekranda hiçbir şey olmuyor. Görselde gösterdiğim gibi geçmişini sildim, videolar izledim, forumlara baktım ama kimse bunu yaşamamış. Görev Yöneticisi de aynı zamanda açılmıyor, çünkü Dosya Gezgini ile birlikte çalışıyor. Yardım edebilir misiniz? Yeniden başlatınca da sorun geçmiyor.

Merhaba, size yardımcı olmaya çalışacağım. Görev yöneticisine girip windows gezgininin çalışmasını durdurun ve görev yöneticisin üzerinde yeni görev oluştura tıklayın. Açılan pencereye Explorer.exe yazın ve onaylayın. Daha sonra cmd yi yönetici olarak çalıştırın ve SFC /scannow yazın. Bu komut sistemi kontrol edecek ve eksiklikleri onaracaktır.

Göreve yöneticisinin açılmama sorunu için aşağıdaki windows destek formu yardımcı olabilir:

https://answers.microsoft.com/tr-tr/windows/forum/all/görev-yöneticisi/82c93ae3-af7e-4218-9bf6-24d0dc222136

1 Like

merhaba yanıtınız için teşekkürler fakat dün yazılımcı bir arkadaşla denedik sfc /scannow gibi komutları .bat sayesinde denedik ama hiçbirşey olmadı windowsun güvenli moduyla düzeltmeye çalıştık güvenlik modunda bile aynı hata vardı büyük ihtimalle system32 ye erişim sağlayamıyo bilgisayar bende girmeyi deneyince erişimim engelleniyo güvenlik bölümünden kendime verdim yetkiyi hala olmuyor tek çare format atmak yinede teşekkürler yardımın için iyi günler

1 Like