VMWARE Workstation Pro indirirken hata alıyorum

Arkadaşlar Merhaba
VMWARE Workstation Pro Exe sini indirirken böyle bi hata alıyorum benimle mi alakalı yoksa genel bi problem mi var?

Aynı bende de. Metin uzatıldı.

1 Like

Bu firma satın alındı. Geçtiğimiz Teknoloji Raporlarından birinde de söylenmişti. Muhtelemen bulduğunuz indirme linki eski olduğundan artık erişilemiyor. Üye olup ondan sonra indirmeli bir süreci var artık diye hatırlıyorum.

Edit: Artık normal kullanıcılara ücretsiz. En son indirmeye çalıştığımda bir siteden üyelik açmamı istemişti. Muhtemelen orası üzerinden size key tanımlayacak veya o eposta ile girilecek. Artık devamını bilemiyorum. Denemedim o kadarını çünkü.

2 Likes

hangi siteden üyelik istedi mümkünse link atarmısınız?

Ben şu ürünü indirmek için girdiğimdeki yerde linki düzeltmişlerdi. Zaten artık öyle 20 farklı ürün sunmuyorlar. Tek isim altında birleşti ürünler diye biliyorum.

Yönlendirdiği link şu idi: https://access.broadcom.com/default/ui/v1/signin/
Fakat direkt buna tıklamak yerine yukarıdaki ürün sayfasına gidip oradan yönlendirilmek daha iyi olur bence. Oturum açtıktan veya üye olduktan sonra sizi geldiğiniz sayfaya göndereceği bir durum olursa direkt benim attığım linkten gelmeniz sorun yaratır. O yüzden ürün sayfasından devam etmenizi öneririm.

ikisi de aynı linke gidiyor

2 Likes

buldum bu sayfayı şimdi üyede oldum broad mudur nedir yok kurumsal id bilmem ne sinir etti bireysel kullanıcağım ulan yok

2 Likes

Aramıza hoş geldiniz :smiley: . Aynı sebepten ötürü ve epostamı kabul etmemesi nedeniyle ben de vazgeçtim. Başarabilirseniz ve sonucunda indirebilirseniz çok süper olur. Çünkü çok sabırlı olmama rağmen ben dayanamadım o kadar şeye. 4-5 kere net denemişimdir üye olup indirmeyi. Hep bir sorun çıkardı.

2 Likes

VMware ile Broadcomm 3 sene önce satın alma konuşmalarına girdi ve son 2 senedir daha önceki satın alımlarında olduğu gibi müşterilerini rahatız edici politikalar uygulayacağı kesinleşti birkaç aydır esxi müşterileri 200 civarlarında bir fiyat artışı ile karşılaştı, vmware ücretsiz sunduğu ürünlerini piyasan kaldırma uğraşında. Maalsef çok kişi olumsuz etkileniyor bunu görmek üzücü olsa da proxmox gibi alternatiflere geçişi şimdiden gördük asıl hedefleri bütün altyapılarını vmware ile kuran büyük şirketler çünkü artık seçenekleri yok ama küçük işletmeler ve hobi kullanıcıları da yandı problemi çözmekte yardımcı olamadım ama bilgilendirmek istedim.

sth, endüstride saygı gören bir haber sitesi ve inceleme kanalı daha fazla bilgi edinebilirsiniz.

Ben olsam şimdiden vmware ürünlerinden uzaklaşmaya çalışırım tabi öyle demekle olmuyor, keşke olsa ama ileriki kurulumlarda farklı bir sanallaştırma teknolojisi belki de açık kaynaklı olmasa da vmware dan uzak durmak için gerekli çünkü kullanıcılarına bir değer verdiklerini düşünmüyorum.

işte 100 dolar vereyim deseniz de asıl para milyonları olan kurumsal da üzücü ama broadcomm alınca hep böyle oluyor :frowning:

Eğer farklı bir sanallaştırma platformuna bakıyorsanız ve windows kullanmaya devam edecekseniz kesinlikle hyper-v önerebilirim performans olarak da kullanım kolaylığı anlamında daha iyi.

2 Likes

burada 1.5.1 olan kurulum dosyası var daha önceki sürümlerde var
Releases · 201853910/VMwareWorkstation · GitHub

2 Likes

1 gün sonra indirtti