Vodafone ile olan taahhütüm bitiyor ve kendilerinden memun olmadığım için farklı bir internet sağlayıcısına geçmek istiyorum, bunun yanında yıllardır kullandığım modemi de değiştirmek mantıklı geliyor. Fiber altyapım yok ve halihazırdaki altyapımın verdiği destek 64mbps. Daha önce hiç modem satın almadım veya kurcalamadım, sizin kullandığınız ve memnun olduğunz, önerdiğiniz modem-ler var mıdır?
Ben aşağıdaki modemi kullanıyorum sene başından beri ve gayet memnunum. Normal ev kullanımı için gayet ideal bir modem. Kurulumu basit, şık ve çekim gücü gayet iyi evde az çeken yerlerde de çekmeye başladı benim deneyimimde. Sene başına göre fiyatı 1000TL arttı maalesef ama hala daha iyi bir seçenek olduğunu düşünüyorum.
Sanırım konuyu açarken bütçeden de biraz bahsetmem gerekirdi
3300 tl bütçemin epey üzerinde bir rakam, 1500tl civarında düşünüyordum daha çok, yine de önerin için teşekkür ederim.
Ben 2017’de Tenda v300 almıştım, 4 sene kullandım TurkNet ile. 100 mbps ile iyi hız aldım. Sonra modem mi sorun oldu yoksa altyapı da mı sıkıntı oldu bilmiyorum internette kopukluk oldu, superonline alt yapısına geçtim. Geçiş yapınca tendayı kaldırdım. Yani ben sorun yaşamadım gibi. Daha iyisi vardır elbet.