Ücretsiz reklamsız YouTube uygulaması önerisi

Youtube Premium;

Türkiyeye göre çok güzel bir fiyatlandırma veriyor. Öğrenciye 35₺, Normal insanlara 55₺ falandı sanırım. Aynı zamanda Aile planı ile 5 kişiye 115₺’ye (kişi başı 23₺) Premium sağlayabiliyorsunuz.

Bir kere Türkiye’ye özel fiyat politikası sağlıyor.

Premium’un vadettiği şey ne? Reklamsız bir youtube deneyimi ve reklamsız şekilde izlerken bir yandan da izlediğin kanallara DESTEK olmaya devam ediyorsun.

Youtube Premium alıp bugüne kadar reklam izleyen birisi oldu mu? Böyle bir haber bugüne kadar görmedim. “Daha iyi deneyim”'den kastınız nedir acaba?

Aynı zamanda Premium’un yanında Youtube Music ve İnternetsiz ortamlarda da izlemek için video indirebiliyorsun. Gayet yeterli ve ekstra özellikler veren bir abonelik Youtube Premium.

Senin bu yaptığın kusura bakma ama beleşçilikten başka bir şey değil.

Birde içerik üreticilerin boyutundan bakalım. Yusuf İpek, Youtube’dan para kazanamasa devam eder miydi sence? (Yusuf İpek farklı yollarlada para kazanıyor: üyelik, bağış vs diyebilirsin ancak bağış yada üyeliği olmayan yüzlerce içerik üreticisi var)

2 Likes

Daha iyi deneyimi şöyle listeleyebilirim

• Ücret ödemeden youtube premium’un verdiği her şeyi elde etmek.
  • Dislike butonu geri geliyor
  • SponsorBlock özelliği
  • İstediğim butonu kaldırmak.
  • Normalde olmayan bir kaç özellik ekleyebiliyor.
  • Kara liste, Beyaz liste gibi istediğim kanalları filtrelemek.
  • Sadece Newpipe değil Revanced de Youtube’dan daha az yer kaplıyor daha hafif ve benim telefonumda daha hızlı çalışıyor.
  • ve daha bir çok kişileştirme seçeneği

Revanced dışında bir çok istemcide zaten indirme özelliği var Revanced’de ayarlardan başka bir indirme istemcisi seçersen video’da çıkan normal de premium isteyen istemciye tıklayınca otomatik indirme istemcisinden indiriyor youtube da dosya olarak indiremiyorsun ama istemcilerde istediğin formatta istersen video, istersen ses olarak altyazı ve meta verileriyle birlikte indirebiliyorsun.

Premium’a para verceğime teşekkürler butonu gibi seçeneklerle çok daha fazla destek olabilirim neden Premium kullanayım ki.

2 Likes

Bu düşünce hala çok “benmerkezci” bir düşünce ve “beleşçilik” gibi hissettiriyor.

Bu dediğiniz şeyi maalesef izleyen insanların çok düşük bir kısmı yapıyor. Sizin yapmadığınızı ima etmiyorum ancak anlatmak istediğimi anlatamıyorum ondan kısa bir şekilde anlatayım:

Bizim insanımız gidip kitaba para vermez ama bir sigara paketini 75₺ verebilir. Bir ürünü 10₺ indirim ile alınca çok fazla kar etmiş gibi hisseder ama gidip sigara paketine 75₺ verir.

Son olarak diyeceklerim öyle aman aman gerçekten hayati önem taşıyan şeyler yok, tabii insandan insana değişir ancak webde bu dedikleriniz zaten eklentiler ile yapılabiliyor.

Benim savunduğum düşünce, “Youtube Premium’un sunduğu şeyleri gayet güzel yerine getirmesi” siz “Abonelik sistemi” yerine “Uygulamanın özellikleri” hakkında şeyler söylüyorsunuz.

1 Like

Doğru benim için üreticiye katkıda bulunmak önemli ama youtube için aynı şeyi söyleyemicem google kullanıcıların verilerini toplayıp sürekli sözleşmeyi ihlal ediyor bu yüzden bir çok kez ceza yedi ama umursamıyor.

3 Likes

Tavsiyem NewPipe.

1 Like

ublock origin kullanabilirsin reklamları tamamen engelliyor

1 Like

sadece brave kullanıyorum 0 reklam :grinning:

Kullanması bana karışık geliyor olsa da invidious arasında favorim.
Eğer piped ile entegre etmemiş olsaydım kesinlikle Clipious kullanırdım estetik geliyor bana sadece alışmak lazım.