Teşekkürler hocam. İş çıkışı koşarak gidip deneyeceğim.
Altta Live Gnome, Live Xfce, Live KDE diye seçenekler mevcut. İstediğiniz masaüstü ortamına tıklayın indirme başlayacaktır
Zaten kurulumda da masaüstü ortamı ekleme ve çıkartma yaptırıyor diye biliyorum, GNome olarak kurulum yapıp ekleme yapacağım.
uzun zamandır debian dışında dağıtım kullanmadım, tüm sürücülerim güncel
Hocam indirdim ve kuruluma başladım, fakat hala ana diskimi görmemekte.
Intel storage dan ahci moduna almayi denemis miydiniz? Bir de secure bootu kapayip deneyin eger onu denediyseniz. Belki öyle olur tam emin olmamamla birlikte
Onu yaptım. Grub ayarlarında sorun olduğunu düşünmeye başladım, kurcalayıp geliyorum
Grub kaynaklı olduğunu zannetmiyorum. Kullandığınız HDD/SSD markasını yollarsanız bakalım sürücüsü var mı diye.
Bu kadar vakit kaybına üzülüyorum ve en iyi karar Debiandan vazgeçmek olacak. Kendimi Arch Linux’a atıyorum bu gece. Emeği geçen, destek olan, herkese en içten dileklerimle teşekkür ederim.
hocami, ach linux kararı biraz fazla bi değişim olmadı mı? yani çok stabil bir linux kurmaktan, stabil olmayabilecek bir dağıtımına geçmek bence hatalı olur. isterseniz fedora gnome versiyonuna bir bakın. fedora hem stabil hem de güncel. tabi yine sizin kararınız sonuçta arch kurmak da kötü bir şey değil
Fedora GNome uzun suredir aklımda. Bugün geçiş olarak Fedorayı deneyecegim.