Tutmadı (arch bağımlısıyım kurduğumdan beri) aşağıdaki ubuntu tabanlı distro kullanıyor.
Tutmadı alttaki aktif olarak github kullanıyor
Tutmadı altaki Selena’nın tüm bölümlerini izledi.
tutmadı.(tutmuş da olabilir). Aşağıdaki kişi hayatında en az bir kez herhangi bir sitede idor açığı buldu. idor basitçe url vs değiştirerek okuyamaması gereken şeyleri okuyabilmek veya görebilmek.
Tuttu, basit CTF’ler çözerken yapmıştım. source?=/etc/passwd
gibi gibi. Tabii etik hacking kapsamında, gerçek hayatta kullanılmasını kesinlikle önermiyorum ve kınıyorum. Alttaki kişi daha öncesinde bir ortamda aklına çok güzel bir Linux şakası geldi, fakat ortamdaki insanlar Windows kullandığı için o espri içinde kaldı.
Hem tuttu hem tutmadı (bayrak kapmaca çözmekten bir ara beynim durmuştu, deli işi o!)
Aşağıdaki kişi sistemde varsayılan terminal/konsolu kullanıyor.
Tuttu. alttaki kişi kubuntu kullanıyor
Tutmadı. Aşağıdaki kişi hayatına tutunamıyor.
Tutmadı. Aklıma Oğuz Atay geldi.
Alttaki kişi Pazar günü olmasına rağmen sabah sabah uyanmak durumunda kaldı.
Tuttu. Alttaki kişi sistemini onarmakla meşgul.
tutmadı. Sistemini onarmakla meşgul birisinin bu gönderiye gelip yorum yapacağını düşünmüyorum.
Alttaki kişi bu forumu severek kullanıyor.
Tuttu.
Alttaki kişinin topluluk sıralaması ilk 50 dışında bulunmaktadır.
Tuttu desem şaşırılacak bir şey olurdu zaten. Tutmadı, alttaki kişi tarih meraklısı
tutmadı, alttaki kişi roblox oynamak için windowsu dual boot etti
Tutmadı. Alttaki kişi futbol bağımlısı
Tutmadı.
Alttaki kişi iPhone kullanıyor.
Tutmadı, Redmi Note 12 4G kullanıyorum, yakında da CrDroid romunu yüklemeyi düşünüyorum, şu anlık mi bootloader unlock aracının verdiği 7 günlük süreyi beklemekteyim.
Alttaki kişi çocukluğunda bisiklet sürmeyi çimenlikte öğrendi ki düşerse bir şey olmasın.
Tutmadı, ( " Küçükken hep düz yolda düşe kalka öğrendim " )
Aşağıdaki kişi Void Linux Bağımlısı
tutmadı, aşağıdaki kişinin en son oynadığı oyun lol
Tutmadı en son pc de oynadığı online oyun lol deseydin tutardı.
Altaki iPhone sevmiyor.