Tuttu tutmadı oyunu

Tutmadı (arch bağımlısıyım kurduğumdan beri) aşağıdaki ubuntu tabanlı distro kullanıyor.

1 Like

Tutmadı alttaki aktif olarak github kullanıyor

1 Like

Tutmadı altaki Selena’nın tüm bölümlerini izledi.

1 Like

tutmadı.(tutmuş da olabilir). Aşağıdaki kişi hayatında en az bir kez herhangi bir sitede idor açığı buldu. idor basitçe url vs değiştirerek okuyamaması gereken şeyleri okuyabilmek veya görebilmek.

2 Likes

Tuttu, basit CTF’ler çözerken yapmıştım. source?=/etc/passwd gibi gibi. Tabii etik hacking kapsamında, gerçek hayatta kullanılmasını kesinlikle önermiyorum ve kınıyorum. Alttaki kişi daha öncesinde bir ortamda aklına çok güzel bir Linux şakası geldi, fakat ortamdaki insanlar Windows kullandığı için o espri içinde kaldı. :slightly_frowning_face:

2 Likes

Hem tuttu hem tutmadı (bayrak kapmaca çözmekten bir ara beynim durmuştu, deli işi o!)

Aşağıdaki kişi sistemde varsayılan terminal/konsolu kullanıyor.

2 Likes

Tuttu. alttaki kişi kubuntu kullanıyor

3 Likes

Tutmadı. Aşağıdaki kişi hayatına tutunamıyor.

3 Likes

Tutmadı. Aklıma Oğuz Atay geldi. :sweat_smile:
Alttaki kişi Pazar günü olmasına rağmen sabah sabah uyanmak durumunda kaldı.

4 Likes

Tuttu. Alttaki kişi sistemini onarmakla meşgul.

2 Likes

tutmadı. Sistemini onarmakla meşgul birisinin bu gönderiye gelip yorum yapacağını düşünmüyorum.

Alttaki kişi bu forumu severek kullanıyor.

3 Likes

Tuttu.
Alttaki kişinin topluluk sıralaması ilk 50 dışında bulunmaktadır.

1 Like

Tuttu desem şaşırılacak bir şey olurdu zaten. Tutmadı, alttaki kişi tarih meraklısı

2 Likes

tutmadı, alttaki kişi roblox oynamak için windowsu dual boot etti

1 Like

Tutmadı. Alttaki kişi futbol bağımlısı

1 Like

Tutmadı.
Alttaki kişi iPhone kullanıyor.

1 Like

Tutmadı, Redmi Note 12 4G kullanıyorum, yakında da CrDroid romunu yüklemeyi düşünüyorum, şu anlık mi bootloader unlock aracının verdiği 7 günlük süreyi beklemekteyim.

Alttaki kişi çocukluğunda bisiklet sürmeyi çimenlikte öğrendi ki düşerse bir şey olmasın. :smiley:

1 Like

Tutmadı, ( " Küçükken hep düz yolda düşe kalka öğrendim :sweat_smile: " )

Aşağıdaki kişi Void Linux Bağımlısı

4 Likes

tutmadı, aşağıdaki kişinin en son oynadığı oyun lol

Tutmadı en son pc de oynadığı online oyun lol deseydin tutardı.
Altaki iPhone sevmiyor.