Merhaba,
Stremio kullanmaya yeni başladım ve Iron Man 2 filmini izleyeceğim ama altyazılarda aşırı gecikme var. Örneğin Tony’nin “I am Iron Man” sözünü daha o söylemeden görüyorum. Gecikme ayarı ile oynadım ama hiçbir şey benim gözüm de değişmedi veya ben anlamadım. Turkcealtyazi.org eklentisini kullanmama rağmen hâlâ iki tane altyazı tek görünüyor. Gerçi eklentiyi kullanmayıda bilmiyorum.
Yardımcı olan herkese şimdiden teşekkürler.
Yok olmadı, Yapmam gereken bir ayar falan mı var.
Bazen kendin Manuel olarak gecikmeyi ayarlaman gerekebilir fakat pcden izliyorsan videoyu ve altyazıyı indirip kendin senkron edebilirsin şu uygulama sayesinde ffsubsync
Ek olarak whisper kullanarak ingilizce altyazıyı oluşturup referans timestamp olarak kullanıp senkron edebilirsin.
1 Like
Mobilden Kullanıyorum. Gecikme ayarını denedim hiçbir şey değişmedi gibi geldi bana.
Türkçe için farklı alt yazı seçenekleri olacaktır. Onlar arasında geçiş yapıp izlediğin versiyona uygun olanı seçebilirsin.
Oradaki değerler saniye cinsinden, alt yazı 1 saniye geç geliyorsa alt yazı gecikmesini -1.0 yapman gerekiyor. Milisaniye değerinde değişiklik yaptıysan fark görmemiş olabilirsin.
1 Like
Opensubtitles eklentisini kurduğunda aynı didlen birden fazla altyazı değiştirmene olanak sağlıyor.
Türkçe’ye tıkladığında sağ tarafta “change subtitles 1 2 3” gibi seçenekler olması lazım. Hiçbiri çalışmıyorsa elle sync yapacaksın.