Soğuk cüzdan önerisi

merhabalar binance gibi borsalarda tuttuğum kripto paralarım var bunları uzun süre bu şekilde tutmayı düşünüyorum sormak istediğim konu ise soğuk cüzdan, bybitin hacklenmesi, binance hesabımın incelemeye alınması ve daha önce yaşanmış dolandırıcılıklardan sonra binance gibi borsalara güvenim sıfır. bu sebeple bütün kripto paralarımı soğuk cüzdana geçirmek istiyorum. ledger ve safepal gibi donanımları gördüm ama 50-100 dolar arasında fiyatları var ve bana pahalı geldi açıkçası. bunu bir usb stick ile yapabileceğim bir yazılım vs. biliyor musunuz, önerebilir misiniz?

Son düzenleyen: @forestanon 2025-03-11T18:42:47Z

3 Likes

Kripto para varlıklarınızı en güvenilir saklamanın yolu donanım tabanlı bir cihaz kullanmak olabileceğini düşünüyorum. Eğer hatrısayılır kripto paranız varsa 50-100 dolar bence çok uygun fiyat.

Şöyle bir video var;

3 Likes

Hocam Ledger gibi güvenlik odaklı donanımlar seçilmeli bence.

2 Likes

50-100 doları vereceğim sanırım. videoda kullanılan electrum da sadece bitcoini destekliyor benim pek çok coini depolamaya ihtiyacım var. ledger ve safepal da açık kaynak değilmiş. trezorın açık kaynak olduğunu gördüm onu alacağım sanırım

1 Like