Bir ShiftDelete.Net videosu izliyorsun, Örn Türknet videosu videoyonun %100 sponsor diyebilirim siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?
Hayır. Zaten sebebini siz de başlıkta yazmışsınız. Ayrıca kurucusu Hakkı Alkan da izlememek için en büyük sebeplerden birisi.
ulan pardus videoları var linux kelimesi geçmiyor la
Shiftdelete ve webtekno’yu artık takip etmiyorum. Son zamanlarda webtekno’nun yapmış olduğu Linux ile alakalı içerikler aşırı bilgi eksikliği dolu olduğu için takip etmeye değer bulmuyorum. Genel olarak kalitesiz içerik üreten websiteleri
Bkz.
Ek olarak trackerlarla dolu.
bu kadar siyasi içerik paylaşmakta etik değil aslında
siyasi içerik paylaşmak neden etik dışı ?
ulan teknoloji kanalısın gidip “Ulaştırma Bakanı’na yapay zeka sürprizi!” diyede video çekmezsin yani bu bence etik dışı
2 milyon takipçisi olan bir kanal para için bazı ilkelerden vazgeçebilir. Ayrıca hakkı alkan’ın eski twitleri ve kendisinin kişiliği SDN’yi oluşturan temel öğeler. Faydalı içerikleri yok mu? Var ama hepsi teknolojiye üstünkörü ilgi duyanlar için içerik sunuyor sonuçta 2 milyon takipçi ve ne kadar genele hitap ederlerse o kadar kazançlı olurlar. Bir videonun komple sponsor için çekilmesi de onların iş modeli ve iş ahlakı seyircisi de itiraz etmiyor. Ayrıca önceki İçişleri bakanıyla olan içerikleri ve aldıkları destekler siyasete dibine kadar bulaştıklarının göstergesi görmek istedikten sonra ipucu çok görmek istemedikten sonra gözüne soksalar da görmezsin. Şahsen çok da ilkeleri olan bir kanal olarak görmüyorum. Alıcısı değilim alıcısı olana da bir şey diyemem.
Genel olarak son zamanlarda hiçbir teknoloji kanalının tadı kalmadı. Ama SDN aralarında en çok iş yapanlar arasında sahaya çok inmeye çalışıyorlar.
Ha şahsen uzun zamandır hiç teknoloji kanalı izlemiyorum. Yusuf abinin haftalık bülteni teknolojik bilgi olarak fazlasıyla yetiyor.
Kendini teknoloji kanalı olarak tanıtan kanallar artık tekrara bindi sadece haberlerde aktarılan ürünün sürümü artıyor. Gelişmeleri aynı şekilde açıklıyorlar.
ShiftdeleteNet, Webtekno gibi kanalların teknoloji ile en ufak alakaları yok. Onun yerine Teknoseyir’i tavsiye ederim.