Merhaba, sansürsüz yapay zeka kullanmak istiyorum konu hakkında hiçbirşey bilmiyorum detaylı açıklarsanız sevinirim.
Son düzenleyen: @alarc 2025-02-03T20:08:49Z
Merhaba, sansürsüz yapay zeka kullanmak istiyorum konu hakkında hiçbirşey bilmiyorum detaylı açıklarsanız sevinirim.
Son düzenleyen: @alarc 2025-02-03T20:08:49Z
Sansürsüz bir yapay zeka modeli bulmak çok zor, bulabilirseniz huggingface.co üzerinde bir ihtimal var anca.
HuggingFace üzerinden indirilen modelleri oLlama veya Jan ile lokal olarak kullanabilirsiniz.
Sansürden kasıt ne pek anlayamadım çünkü çok geniş bir alanı ihtiva edebilir. Ancak neredeyse her bir model belirli "sansür"ler ekliyor. Bu da yine belirli başlı iğrenç şeyleri (p*dofili) engellemek için yapılıyor.
Tavsiyem böyle şeyleri koruyan fakat gerisine karışmayan modellere bakıp, LM Studio gibi uygulamalarlarla yerelde çalıştırmanız.
Eğer local değilde, website arıyorsan anime.gf ve Cosmos-RP-8k ve Character Tavern var benim bildiklerim. Cosmos-RP’nin sitesi daha herkese açılmadı, ancak verdiğim linkte azıcık aşağı inersen EXAMPLE API REQUEST
kısmı var basit bir python kodu ile api isteği atarak kullanabilirsin, sanırsam yani en son kullanılıyordu.
Ayrıca Sansürsüz, derken Sansürsüz bir chatbot’mu kastettin yoksa sansürsüz bir resim üreten yapay zeka mı? Sansürsüz yapay zekadan tam olarak kastın ne anlayamadım.
Llama Dolphin modellerine bakabilirsiniz ollama üzerinden