Samsung Health ROOT yada Custom ROM yüklenen telefonlarda çalışmıyor mu?

Samsung A7 2018 telefona geçenlerde Custom ROM yüklemiştim. Sonra stok ROM’a dönmem gerekti ama bir şeye canım çok sıkıldı. O da şu: Stok ROM yüklü cihazda resimdeki hatayı veriyor. Bu hatayı, eğer Custom ROM ve ROOT attığım için diyorsa, bu kullanıcıyı cezalandırmaktan başka bir şey değil. Sanki kendisine bağımlı kalmam gerekiyormuş gibi. Bir sürü alternatif var, beni cezalandırıyor, umrumda değil; ben de seni kullanmam, olur biter.

İkincisi, telefonda Canta ile birkaç uygulamayı sildim. Bu uygulamalar olmadan cihaz çalışmıyorsa gene sorun var. Telefonumda neden Linkedin yüklü ve bunu kaldırma yetkim yok? Samsung Mağaza ne işime yarayacak? Samsung İnternet ne işime yarayacak? Şaka gibi bir şey bu.

Bu teknoloji sektöründeki dev şirketleri anlamakta zorluk çekiyorum.

eğer Root ve ROM sebepli ise Samsung olmayan bir cihazda bu uygulamayı kullanmak mümkün Custom ROM bir cihazda kullanmak mümkün ama orijinal Samsung telefonda mümkün değil sebep ne tahminimce root custom rom yüklemek ( not: tahmini )

Son düzenleyen: @wise 2024-11-29T23:48:02Z

bypass yoları var diye biliyorum örnek:

Hocam neden bypass ediyorum alternatifi yok mu beni cezalandıran bir uygulamayı neden kullanayım konuyu açma sebebim eleştirimi sunmak çözüm aramak değil zaten alternatif bir uygulama yükledim aynı işlevi görüyor.

Hocam, yanlış anlamışım. Superuser (root) tam erişime sahip olduğu için bazı sistemler, örneğin anti-cheat programları, onu kabul etmeyebilir. Benden daha iyi bilenler de vardır tabii, ama bazı uygulamalar ve sistemlerde durum maalesef böyle.

• bypassa gerek yokmuş sanırım

1 Like