Merhaba,
Cihazımın Arm7 mimarisi sebebiyle ReVanced Manager ile kendim modlama yapamıyorum. Araştırmalarım sonucunda ReVanced Extended adlı bir uygulama keşfettim; bu uygulama, önceden modlanmış bir YouTube versiyonunu. Virüs Total taramasında temiz çıktı. Güvenilir buluyor musunuz? İçimde hâlâ şüpheler var, konu hakkında bilgili birisi beni aydınlatabilir mi?
Merhaba, birçok android cihazlarda second space denen ikinci bir sanal alan sunuyor iki alan birbirinden habersiz bir şekilde çalışıyor yani izole. Güvenmediğin/güvenemediğin uygulamaları bu tarz şekilde kullanabilirsin.
ben armeabi-v7a bir cihazda sorunsuz şekilde kullanabilmiştim. uyarı veriyordu sadece, düzgün çalışmayabilir diyordu fakat herhangi bir sorun olmamıştı. normalde benim kullandığım cihaz arm64-v8a olduğu için apk dosyasını çıkartıp bilgisayarıma atmıştım. ne zaman ihtiyacım olsa sadece yüklemem yetiyor. ayrıca arm64-v8a olmasına rağmen armeabi-v7a cihazlarda da kurabilmiştim. herhangi bir uyarı bile vermedi. hatta şuan halen armeabi-v7a cihazda revanced manager ile patchlediğim uygulama kurulu.
ben şahsen github/gitlab vs dışında bir yerden indirmezdim. çok fazla buna benzer site olduğu için güvenemiyorum.
Bu orijinal revanced sitesinden indirebilirsin. Sitenin alt kısmında indirmeler var.
{Eski sitelinkİ}
Hatta bu sitede revanced extended da varmış. Demek ki güvenilirmiş.
Bende çıkan uyarıyı geçiyorum ama tam bitmeye az kalacakken uyarı veriyor. Birde hocam Bilgisayarda modlayabilirmiyim eğer bilgisayarda yapılıyorsa denerim.
Bu site orijinal site değil!
ReVanced Ekibi tarafından desteklenen tek site https://revanced.app/ adresi.
Diğer konuya gelircek olursak ReVanced Extended, adından da anlaşılabileceği üzere ReVanced’a YouTube için inotia00 tarafından yapılan açık kaynak ekstra modifikasyonlar.