Redmi Note 8 Proda reklamlar nasıl kaldırılır?

Merhaba dostlar, babamın telefonu Redmi Note 8 Pro ve son zamanlarda işletim sistemi düzeyinde reklamlar görmeye başladı. Telefonu neredeyse her açışında geçilebilir ve kapatılabilir olsada reklam izletiyordu. Ayarlardan reklam kimliğini kapatmayı denedim lakin çözüm olmadı. Kapatmam gereken, bilmediğim bir ayar var mı? Yoksa Custom Rom önerileriniz nedir?

Son düzenleyen: @Frkn 2024-12-09T06:53:20Z

Telefonda ayarlar menüsünden, şifreler & güvenlik seçeneğini seçin yetkilendirme & geri alma seçeneğini açın orada msa seçimini devredışı bırakıp dener misiniz?

1 Like

PixelExperience, DroidOnTime, PPUI, CrDroid ( kendi sitesinde bulamadım ama XDA forumda var ), ProjectElixirOS varsayılan olarak destekliyor lineageos bulamadım sitesinde yoktu TWRP ve OrangeFoxta varsayılan olarak destekleniyor.

Böyle konular görünce aklımda bu şarkı eşliğinde aşağıdaki görsel canlanıyor

Şaka bir yana, aslında reklamları kapatmak baya bir kolaydı diye hatırlıyorum. Youtube’dan araştırın bulursunuz.

6 Likes

Note 10 Pro için bunu self hosted bir Adguard Home sunucusu ile halletmiştim. Kendi reklamları ve uygulamalar içinde çıkan reklamların tamamına yakın diyebileceğim oranda engelledi. Tamamen dememe sebebim ihtiyat alanı bırakmak için.

2 Likes

@Akkaya Hocamı dediğini yaptıktan sonra telefonun dns ini dns.adguard-dns.com bu şekilde ayarlayın. Sorun büyük ihtimalle çözülür. Ancak çok az bir ihtimal olsada virüs bulaşmış olabilir. Bu yöntemlerden sonra hala reklamlar çıkarsa o ihtimali düşünmekte fayda var.

Yanıtlarınız için teşekkürler lakin hiçbirinizinkini çözüm olarak işaretleyemeyeceğim. Sihirli bir şekilde reklam çıkmamaya başladı… Sanırsam sosyal kredimi yükselttiğim için telefonumdan reklamları kaldırdılar. :smiley:

Uygulamalardayken mi sürekli geliyor yoksa normal bir anda mı ekrana geliyor?

Telefonu açınca geliyordu, bir önceki konu mesajında bahsettiğim gibi bir anda yok oldular…