Redditte çok fazla topluluk var sadece bu forumda olmak kendi yağında kavrulmak gibi. Kendi reddit topluluğumuzu kuralım diyorum.
Düşünceleriniz neler?
Redditte çok fazla topluluk var sadece bu forumda olmak kendi yağında kavrulmak gibi. Kendi reddit topluluğumuzu kuralım diyorum.
Düşünceleriniz neler?
Linux için böyle adam akıllı bir topluluk yok bence olabilir
Linux Türkiye topluluğu var mı bilmiyorum
Ya varda onlarda pek adam çekemiyorlar diye biliyorum
r/linuxtrdestek gibi bişeyler kurmak bencede mantıklı
Eğer bir subreddit açacaksınız. Mobilde istemci öneriniz varmı? Orijinal istemci çok kötü.
açtım bi subreddit
r/LinuxTrDestek
İsim seçimi bence kötü. Olursa yine bilinçli teknoloji tüketimi ile alakalı bir şey olmalı, sadece Linux değil. Ayrıca moderatörlerin açması daha doğru olur.
bilmiyom değiştiririm aklıma gelince
bir reddit subreditinin olmamasında bu forum açıldığı zamanlarda redditin boykot ediliyor olması da etkili olmuştur, ben aktif bi reddit kullanıcısıyım ama topluluğun odağının dağıtılması sanki işimize gelmez gibi hissettim.
Reddit bence çöplükten ibaret. Açık değil. Gereksiz banlar havada uçuşuyor.
Ne kullanarım la Matrix veya Lammy mi
Öyle diyorsunda alternatiflerinden daha fazla kullanıcıya sahip. Kullanan kişilerde redditte alıştığı için bırakmıyorlar. Tıpkı WhatsApp gibi.
Topluluğu bölmek çok iyi bir fikir değil bence.
Sadece forum olması en iyisi.
Bence subreddit kurmaya gerek yok.
Discord var mesela topluluk bölünüyor mu? Yine yazmak isteyen insan zaten yine buraya yazıyor.
Topluluk bölünüyor gibi nedenler çok gerçekçi gelmiyor o yüzden.
Açılsa bile bu iş yükü getirir. Daha fazla ekibe ve uğraşa ihtiyaç olur. Artısı olur olur mu diye düşündüm de çok bir şey bulamadım. Discord kanalı kurulsa da bir şey ifade edeceğini sanmam. En fazla sesli iletişim kurulabilir. Yine planlanır ve ekip kurulursa neden olmasın.
Evet, bölünüyor. Linux destek kanallarının kapanması bölünmeyi azalttı sadece.
Sadece negatif alanı düşünülüyor hiç pozitif bir şeyi yokmuş gibi. Daha çok insan çekeceğini düşünüyorum. Hatta topluluk olarak daha kolay ön plana çıkarız çünkü bir sorunla karşılaşıldığı zaman seo olarak Reddit daha önde/üstte gösteriliyor.