Pisi Linux tty ekranında kalma sorunu

Merhaba bu ekranda kalıyorum. Ne yapmam lazım düzeltmek için? Lütfen yardım edin.

Merhaba, foruma hoş geldiniz.

Cihazınızda oturum açabilmişsiniz fakat anladığım kadarıyla herhangi bir masaüstü ortamını görüntülemiyorsunuz. Acaba ilk kurulumdan sonra mı böyle oldu yoksa bir şeyler sildiniz/değiştirdiniz de mi böyle oldu? Normal olarak böyle bir ekranın sizi karşılamıyor olması lazım.

1 Like

Minimal kurulum mu yaptınız?

Ulaşmaya çalıştığınız paket ubuntu tarafından artık kullanılmıyor. libffi8ubuntu1 ( sudo apt install libffi8ubuntu1)
bu paketi kurun ya da ulaşmaya çalıştığınız paketi manuel olarak kurun ( sudo dpkg -i libffi7_3.3-4_amd64.deb )

1 Like

Yıllar önce ben de bu dağıtımı kullandım Ve benim de başıma bu sorun geldi ve bu sorun birden fazla geldi demek ki yıllar geçmesine rağmen aynı sorun oluyor sorun çok basit bir şekilde çözüldü Ama şu an hatırlamıyorum araştırmama rağmen ne yaptıysam çözülmemişti Çünkü pisi paketi yneticisini kullanmakta yerli işletim sistemi internet ortamında dökümantasyon az. mnimal kurmamuştım birşeyler silmemiştim. sebebini bilmiyorum ama oluyor. cözüme geleyim bu dağıtımı hazırlayan destek verenler telegram sayfası var işletim sisteminin yapımcıları topluluğu doğrudan hemen yardımcı oluyor. telegramda kanalın adı pisi linux buradaki ekran görüntüsünü de at ve dağıtımı yapanlar sorunu çözen ekipler sana doğrudan yardımcı olup sorunu hızla çözeceklerdir.

1 Like