Pardus masaüstü görünümüm

:penguin: Dağıtım - Pardus 23.3
:desktop_computer: Pencere Yöneticisi -Gnome
:card_file_box: Dosya Yöneticisi - mutter
:computer: Terminal - kgx
:unicorn: İkonlar - candy-icons
…Başka şeyler…

bende masaüstümü paylaşayım dedim çok profesyonel görünmüyor belki ama yinede idare eder bence

Son düzenleyen: @ozkan 2024-12-27T09:21:55Z

15 Likes

Elinize sağlık bu da benimki. Ben de özelleştirmede pro değilim.

5 Likes

sizinde elinize sağlık genelde aşırıya kaçmayı sevmem yada göz yoran şeylerden pek hoşnut olmadığım için modern ama sadelikten yana olan bir masaüstü görüntüsü oluşturmak istedim

5 Likes

Olabilir bu bir tercihtir. Herkesin zevki farklı sonuçta.

4 Likes

Merhaba, ellerinize sağlık güzel olmuş. Benim ki Windows 10’a benziyo biraz :sweat_smile:

5 Likes

KDE sanırım bu, çok hoş olmuş hocam elinize sağlık

2 Likes

Selamlar.
Buda benim sistemim. Bende yeniyim. Ama bu dağıtıma ve renklerin canlılığı hoşuma gitti.

7 Likes

Bu da benimki. Waybar ve KDE Plasma çok uyumlu oluyor.

5 Likes

Bu da çok hoş olmuş hocam, tutoriali varsa atar mısınız :slightly_smiling_face:

3 Likes

Alttaki barı Youtube’da “How to make Dock in KDE Plasma” diye aratarak bulabilirsiniz. Waybar’ı ise şurada paylaşmıştım:

Tabii o günden bu yana biraz oynamalar yaptım.
Simgeler:Fluent Dark.

4 Likes

Hyprland sorun çıkarmasa aslında bence bu hali daha güzeldi :slightly_smiling_face:

Wayland tabanlı wmlerin hepsi çok sorunlu. X11 WM ler çok sağlam. AwesomeWM kullandım geçen çok güzel çalışıyordu. Dwm’de test ettim 2 hafta önce oda çok güzeldi.

4 Likes

Sway NVIDIA ile çalışsa taş gibi aslında.
AwesomeWM’nin Wayland desteği olsa ve istikrarlı bir deneyim sunsa kesin kullanırım bu arada AwesomeWM kadar özellik barındıran bir pencere yöneticisi görmedim.

1 Like

Evet, lua ile kendi scriptini yazabiliyorsun AwesomeWM’de. Ama tüm x11 wm’ler dwm baz alıyorlar. Wayland WM’lerde dwl’i, geçen dwm üzerinde test yaptım 229 pencere açtım ve sıfır kasma vardı :

4 Likes

herkes paylaşmış bi ben kalmışım

birileri etiketleseymiş bari :smile:

4 Likes

İkonların güzelmiş beğendim artık bende kullanıyorum. Çok güzel bir masaüstü olmuş.

4 Likes

ilk attığıma nazaran az önce yaptığım ufak değişiklikler neticesinde daha güzel sade ve şık oldu bence renk uyumu da çok iyi oldu üstelik (fotoğraf kalitesi için kusura bakmayın lütfen)

2 Likes

Bu da benimki, Windows’da bu kadar oluyor :smiley:

Not: 3. parti kişiselleştirme araçları biliyorum ancak az RAM’im olduğu için kullanmıyorum. İstesem kişiselleştirebilirim :slight_smile:

4 Likes

Herkes paylaşmış. Birde ben paylaşayım :smile:

4 Likes