(Satın alma öğeleri barındırabilir ama) P2W olmayan, uzun süre soluksuz oynadığınız mobil oyunlar varsa paylaşın lütfen.
Türü fark etmez ama kolay öğrenilebilir olması tercihimdir. Kafa boşaltmak için oynayacağım oyuna stres yapmayalım durduk yere
(Satın alma öğeleri barındırabilir ama) P2W olmayan, uzun süre soluksuz oynadığınız mobil oyunlar varsa paylaşın lütfen.
Türü fark etmez ama kolay öğrenilebilir olması tercihimdir. Kafa boşaltmak için oynayacağım oyuna stres yapmayalım durduk yere
Telefonda daha çok bu yazılımla Need for Speed Most Wanted (2005) oynuyorum.
Adventure Quest 3D oynayabilirsiniz pay2win olmayan nadide oyunlardandır üstelik MMORPG.
Ninja Fruit fork’udur. :DD Hikayesini öğrenince ayrı bir zevkli
Albion Online Avrupa serverı açıldı ve Türkçe oldu. Hem Linux hem de Android için de mevcut. Oyun P2W değil. Şöyle anlatayım, oyunda premium sistemi var fakat oyun içi para birimiyle de premiumu satın alabiliyorsunuz ki bu da P2W olayını ortadan kaldırıyor. Premiumun sunduğu avantajlar, yaratık öldürünce daha fazla para, yetenek ağacı deneyimi ve mesleklerde daha fazla kaynak toplayabilme gibi şeyler. Ben bir süre oynadım Android’de. Oyuncu sayısı hayli fazla.
Genshin İmpact, fallout shalter, moonlighter, into the dead.
Minecraft, Stardew Valley, Dead Cells