Fossify Clock (Handy, lightweight, open-source clock app with essential features.)
Fossify nihayet klavyeyi de getirdi
Fossify Clock (Handy, lightweight, open-source clock app with essential features.)
Fossify nihayet klavyeyi de getirdi
Breezy Weather
Quillpad
Moshidon
Acode Editor
Night Screen
Odysee
Record You
fossify nin telefon uygulamasında google ile senkronizasyon var mı benim tüm telefon numaralarım google da nasıl halledeceğim onu bilgisi olan cevaplarsa sevinirim
Benim de tüm kişilerim Google hesabımda kayıtlıydı ve rahatça görebiliyordum.
Hocam bunu nasıl kullanacağız kaynak ekleme gibi ayarları var. Bir tanıtım ve kurulum konusu açsan çok iyi olmaz mı?
Open-meteo varsayılan geliyor. Harici bir kaynak mı eklemek istiyorsun?
Newpipe gibi ama daha kullanışlısı olan bir Youtube Browser. Mobilde can kurtarıyor! Reklamsız elbette
Edit: eğer hala çalışmazsa doğrudan githubdan indirip en son sürümü kurun.
En alt soldaki VPN’i siddetle tavsiye ederim. Reklam yok, kopma yok, tas gibi! Market olarak F-Droid yetiyor
Proton’un açık kaynak VPN uygulamasi ProtonVPN tavsiye ederim. Gizlilik reklam bulunmaz kesinti kopma olmaz aynı zamanda hızlı tavsiye ediyorum
Youtube sunucusunu kullandırtamazmıyız ya da düzgün sunucu varsa önerebilirmisin
Google Lens alternatifi için:
Yön bulma, navigasyon, fener ışığı kontrolü (mors alfabesiyle iletişim kurma için vb.) gibi pek çok hayatta kalma kontrolünü sağlayan TrailSense:
En iyi not alma ve yapılacaklar uygulamalarından biri:
Libretube sadece piped sunucularini destekliyor. Uzun zamandir piped/libretube kullanmadigimdan sunucu onerisi yapamayacagim.
Google Contacts üzerinden .vcs dosyası şeklinde export alıp Fossify Contact uygulamasına import edebilirsiniz.
De-Bloater uygulamasi yaklaşık 2 yildir guncel olmadigini farkettim bunu. Gibi iyi saglam ve guncel olan bir uygulama var mi önerebileceğiniz?
Kişiler, telefon, mesajlar hepisini ortak yapan ve ya telefon’la mesajları ortak yapabildiğimiz uygulamalar önerebilirmisiniz?
bu gönderime el cevap ve artık bu uygulama android 14 de çalışmıyor. root yetkisini alamıyor bir türlü
İPhone da bulunana kestirmeler benzeri bir uygulama istiyorum araştırmalarım sonucu macrodroid adlı uygulamayı buldum ama bazı özellikleri ücretli. Açık kaynak alternatif bir uygulaması varsa sevirim.
Easer adlı programa bakabilirsiniz. Github sayfası var. Şahsen hiç kullanmadım. Bi ara kullanmayı düşünüyorum.
Github sayfasındski readme dosyası çince fakat readme.en olan dosya ingilizce.
Uygulama en son 2 yıl evvel güncelleme almış.
Github sayfası:
İngilizce readme dosyası: