Önerdiğiniz açık kaynak Android uygulamaları

Fossify Clock (Handy, lightweight, open-source clock app with essential features.)

Fossify nihayet klavyeyi de getirdi :slight_smile:

3 Likes

Breezy Weather

Quillpad

Moshidon

Acode Editor

Night Screen

Odysee

Record You

2 Likes

fossify nin telefon uygulamasında google ile senkronizasyon var mı benim tüm telefon numaralarım google da nasıl halledeceğim onu bilgisi olan cevaplarsa sevinirim

1 Like

Benim de tüm kişilerim Google hesabımda kayıtlıydı ve rahatça görebiliyordum.

1 Like

Hocam bunu nasıl kullanacağız kaynak ekleme gibi ayarları var. Bir tanıtım ve kurulum konusu açsan çok iyi olmaz mı?

2 Likes

Open-meteo varsayılan geliyor. Harici bir kaynak mı eklemek istiyorsun?

3 Likes

Mesela bunlarda yok

1 Like

Newpipe gibi ama daha kullanışlısı olan bir Youtube Browser. Mobilde can kurtarıyor! Reklamsız elbette :slight_smile:
Edit: eğer hala çalışmazsa doğrudan githubdan indirip en son sürümü kurun.

3 Likes

En alt soldaki VPN’i siddetle tavsiye ederim. Reklam yok, kopma yok, tas gibi! Market olarak F-Droid yetiyor :grinning:

2 Likes

Proton’un açık kaynak VPN uygulamasi ProtonVPN tavsiye ederim. Gizlilik reklam bulunmaz kesinti kopma olmaz aynı zamanda hızlı tavsiye ediyorum

4 Likes

Youtube sunucusunu kullandırtamazmıyız ya da düzgün sunucu varsa önerebilirmisin

1 Like

Google Lens alternatifi için:

Yön bulma, navigasyon, fener ışığı kontrolü (mors alfabesiyle iletişim kurma için vb.) gibi pek çok hayatta kalma kontrolünü sağlayan TrailSense:

En iyi not alma ve yapılacaklar uygulamalarından biri:

2 Likes

Libretube sadece piped sunucularini destekliyor. Uzun zamandir piped/libretube kullanmadigimdan sunucu onerisi yapamayacagim.

1 Like

Google Contacts üzerinden .vcs dosyası şeklinde export alıp Fossify Contact uygulamasına import edebilirsiniz.

1 Like

De-Bloater uygulamasi yaklaşık 2 yildir guncel olmadigini farkettim bunu. Gibi iyi saglam ve guncel olan bir uygulama var mi önerebileceğiniz?

2 Likes

Breezy Weather virustotal güzel sonuç vermiyor

1 Like

Kişiler, telefon, mesajlar hepisini ortak yapan ve ya telefon’la mesajları ortak yapabildiğimiz uygulamalar önerebilirmisiniz?

1 Like

bu gönderime el cevap :slight_smile: ve artık bu uygulama android 14 de çalışmıyor. root yetkisini alamıyor bir türlü

1 Like

İPhone da bulunana kestirmeler benzeri bir uygulama istiyorum araştırmalarım sonucu macrodroid adlı uygulamayı buldum ama bazı özellikleri ücretli. Açık kaynak alternatif bir uygulaması varsa sevirim.

3 Likes

Easer adlı programa bakabilirsiniz. Github sayfası var. Şahsen hiç kullanmadım. Bi ara kullanmayı düşünüyorum.

Github sayfasındski readme dosyası çince fakat readme.en olan dosya ingilizce.

Uygulama en son 2 yıl evvel güncelleme almış.

Github sayfası:

İngilizce readme dosyası:

3 Likes