Merhabalar kısa zaman önce ubuntu kullanmaya başladım yaklaşık 1 haftadır ubuntu kullanıyorum. Windows üzerinde kullandığım okada voice changer ai ses değiştiricisini linux üzerinden kullanmak istiyorum. Geliştiriciler yükleme kodları paylaşmışlar fakat kopyala yapıştır yaptığımda terminale conda:komut bulunamadı hatası alıyorum bu ne demek oluyor ve bu uygulamayı nasıl linuxa kullanabilirim yardımcı olur musunuz?
Merhaba foruma hoş geldiniz. Conda (veya Anaconda) için yükleme adımlarını Anaconda DOCS adlı adresten;
Debian ve Linux x86 başlıklarını takip ederek tamamlayabilirsiniz.
merhaba anaconda ile programı kurdum ve çalıştırmayı başardım kapatıp tekrar açmaya çalıştığımda
böyle bir hata alıyorum çözümü nedir
Merhaba, MMVCServerSI0.py dosyasının olmadığından bahsetmiş. Gerçekten tam konum verilen yerde bu dosya mevcut değil mi veya yazım yanlışı mı mevcut?
MMVCServerSI0.py dosyası /home/c10/voice-changer/server şu konumda ilk denediğimde açıldı sonra açılmıyor . Komutu nasıl düzenlersem olduğu konumdan açılır
python3 MMVCServerSI0.py
yerine
python3 /home/c10/voice-changer/server/MMVCServerSI0.py
komutunu kullanabilirsiniz. Kalan kod kısım gene aynen olacak.
python3: can't open file '/home/c10/voice-changer/server/MMVCServerSI0.py': [Errno 2] No such file or directory
aynı hatayı alıp duruyorum silip tekrar kurduğumda açılıyor her çıkış yaptığımda tekrar kurmam gerekiyor
Tam işinizi görür mü bilmiyorum ama bunun yerine lyrebird kullanabilirsiniz
https://github.com/lyrebird-voice-changer/lyrebird
uzun uğraşlar sonucu uygulamayı çalıştırdım ve sonrasında veridği
python3: can't open file '/home/c10/voice-changer/server/MMVCServerSI0.py': [Errno 2] No such file or directory
sorunun çözümünüde buldum. İlgilenin yardımcı olan herkese teşekkürler