Telefondan çok oyun oynamam gündelik kullanacağım diyebilirim çoğu kişi işlemcisi kötü olmasından kaynaklı alınmaz diyor. Değişiklik olsun diye almayı planlıyorum ama benim gözümde bilindik marka değil ilk telefonum Asus sonrasında ise hep Samsung du. Kullanan kullanan varsa yardımcı olursa sevinirim.
Tasarim olarak hayatimda gordugum en cirkin telefon olabilir
Islemci Mediatek, Dimensity serisi nasildir denemedigim icin tam bilmiyorum fakat belirtmek isterim ki su ana kadar kullandigim tum mediatek islemcili telefonlar baslarda iyi olmalarina ragmen kisa surede sorunlar cikartmaya basladi ve cekilmez seviyede yavasladi. Bunun disinda telefonda bir sorun goremiyorum, fiyati da ortalama. Alinabilir.
Deneyimleme fırsatım olmadı ancak kullanan insanlardan öğrendiğim kadarıyla;
Kamera tasarımını seven var sevmeyen var. Fotoğraf ve video çekiminin ise güzel olduğunu söylüyorlar.
Teknik özellikleri gayet güzel (işlemci dışında), işlemci “MediaTek” olduğu için özelleştirilmiş ROM (Custom ROM) yükleme imkanınız baya az (şuanda sadece GSI ROM’ları var.)
Yapacağınızı söylediğiniz işler için yeterli ve güzel bir cihazdır tavsiye ederim ama özelleştirilmiş ROM kurmayı düşünüyorsanız tavsiye etmem.
Bunun sebebi kaynak kodunun bazı kısımlarının kapalı kaynak olması. Bu’da rom geliştirmeyi oldukça zorlaştırıyor. Haliyle ROM geliştiren insanlarda bununla uğraşmak istemiyorlar