Modern ve güvenli: LibreTube

Hepinize merhaba arkadaşlar.
Biliyorsunuz YouTube son zamanlarda tarayıcı uzantılarından manifest V2 kaldırması ile birlikte reklam engelleyici alternatifini ortadan kaldırdı.
Android cihazlar için ise NewPipe alternatifi olan (NewPipe ben önermiyorum çünkü anlamadığım şekilde 480P Newpipe 10 dakikalık video 1080P 10 dakikalık video ile eşdeğer data tüketimi yapıyor.)

Neden LibreTube?
Şimdi neden diğer onca açık kaynaklı uygulamayı önermiyorsun da birden çok bug barındıran libreTube öneriyorsun diyebilirsiniz.

• Daha az kaynak tüketimi

LibreTube gerek Youtube gerek de clientlerine göre daha az bir internet ve cihaz ram kullanımı yapmakta.

• Reklam Yok
  • Veri tasarrufu modu
  • Kullanıcı Hesapları (Piped)
  • Abonelikler: Piped ile içe aktarabiliyoruz.
  • Abonelik Grupları
  • Kullanıcı Çalma Listeleri
    Çalma Listesi Yer İşaretleri
  • İzleme/Arama Geçmişi
  • SponsorBlock
  • DeArrowReturnYouTube
  • Beğenme
  • İndirmeler
  • Sadece ses modunda kullanma
  • Self host piped imkanı
  • Amoled dark desteği
  • Material You tasarım
  • Birden fazla uygulama simgesi desteği
  • HLS/DASH desteği

Son zamanlarda piped çerez sorunu çıkartıyor onu. Çözümü için ayarlar → oluşum seçeneğine girip en alttaki tiki isaretleyin ve doğrulamayı kullan tikini kaldirin.

Uygulamadan görüntüler:

Github:

İzzyOnDroid:

Fdroid:

Son düzenleyen: @Sxinar 2024-09-30T18:39:21Z

5 Likes

Ben NewPipe kullanıyorum, bana daha hızlı geliyor ama LibreTube öneririm

3 Likes

Tarifeme asım yapmistim :smiley:

NewPipe ben önermiyorum çünkü anlamadığım şekilde 480P Newpipe 10 dakikalık video 1080P 10 dakikalık video ile eşdeğer data tüketimi yapıyor.)

1 Like

Merhaba PipePipe öneririm. Kendisi zaten NewPipe’dan daha iyiyiz sloganı ile çıktılar :slightly_smiling_face:

2 Likes

Zamanında pipepipe de kullandım hocam.
Çok güzel kullanmak isteyenler için.
Ama keşke LibreTube gibi material tasarım destekleme :slight_smile:

3 Likes

Evet, LibreTube gibi güzel bir tasarıma sahip değil.

2 Likes

forumdaki en sevdiğim içerik

2 Likes

Hesap ile giriş yapman gerekiyor Libretube’a. Tasarımı Newpipe ve çatallarından daha iyi.

2 Likes

Eğer verileri piped yerine doğrudan youtube’dan alırsa hesap açmanıza gerek kalmaz.

3 Likes