Manga Okuma Sitesi Önerisi

Herkese merhabalar. Normalde diziwatch ve tranimeizle’den bol bol anime izleyen biriyim. Bizim altyazıcıların unuttuğu(üşendiği/çevirmediği/yorum katacağım diye havasını kaçırdığı falan ne derseniz artık.) animeleri de aniwave’den İngilizce altyazılı izliyorum. Bu aralar mangalara sarmaya başladım. Bazı izlediğim animelerin mangalarını da okumak istiyorum. Kıyıdan köşeden sürekli reklam fırlamayan ya da dayanılabilir seviyede reklamlı olan ücretsiz manga okuma sitesi arıyorum ancak pek güzel bir şey bulamadım. Bulduklarımda ya aradığım mangayı bulamıyorum ya da reklamlar çok abartılı oluyor, reklam engelleyici içeriği de engelliyor vb. böyle sorunlarla karşılaştım. Mümkünse Türkçe manga sitesi arıyorum. Değilse de İngilizce idare ederim bir şekilde. (Belki konuyu doğru başlıkta açamadım ama en mantıklısı bu geldi.)

İngilizce anime ve manga için allanime.to (başka sitelere yönlendirebilir)

Androidde Tachiyomi uygulamasını öneririm. Pc de Tachidesk/Suwayomi adlı portu uygulamasını öneririm.

Eğer animeleri ve mangaları birlikte izleyip, okuyabileceğin bir uygulama istersen Aniyomi öneririm. Aniyomi tachiyomi forkudur.

Tachiyomi ve forklarında indirme yapabilme, özelleştirme, otomatik takip sitelerine veri gönderme(my anime list vb.) Ve daha fazla özellik var onları öneririm.

Tachiyomi malesef sonlandırıldı ve artık geliştirilmiyor onun yerine forklarını öneririm. Brn fork olarak aniyomi kullanıyorum.

Aniyomi’ye bakacağım teşekkürler. :+1: Animity ve Anihyou kullanıyordum ama F droid’de görmediğimdem Aniyomi’yi bilmiyordum.

İstediklerin ve istemediğin kadar site . :smiling_imp:

1 Like

Siteye bir girdim çıkamadım. 3-4 saat olmuştur herhalde. Bunca zamandır bu siteyi nasıl görmedim duymadım bilmiyorum. Helal olsun adamlara. Teşekkürler.

Githubdan düzenlenebiliniyor , discorddan da site ekletebiliyorsun veya mantıklı bir açıklaman var ise çıkattırabiliyorsun .

Kısaca topluluk çoğu siteyi ekledi .