Merhaba, Çevrimdışı bir şifre yöneticisi arıyorum ama bulamadım. Önerileriniz var mı?
Şimdiden Teşekkür.
Son düzenleyen: @fish 2025-02-06T12:00:08Z
Merhaba, Çevrimdışı bir şifre yöneticisi arıyorum ama bulamadım. Önerileriniz var mı?
Şimdiden Teşekkür.
Son düzenleyen: @fish 2025-02-06T12:00:08Z
Keepassxc güzel bir seçenek şans verebilirsiniz.
Telefonda kullanacağım.
Cihazınızı Android olarak varsaydım eğer doğru ise bir ara KeePassDX denemiştim önerebilirim.
Ben 2 farklı bilgisayarda (windows ve linux) KeepassXC ve Android telefonda KeepassDX kullanıyorum uzun zamandır. Veritabanlarının olduğu dosyayı da Syncthing üzerinden senkronize ediyorum, online bir sistem kullanmadan.
Belki buna benzer bir yöntem kullanabilirsiniz.
Aga ne kullanirsan kullan ama yedek al degisiklik yaptiginda benim bi kere keepass dosyam curtlamisti girmeye calisinca dosya bozuklugu hatasi veriyodu dikkat et kullanirken yedegi bulunsun
Merhaba Android ve Linux’ta local olarak çalışan ve aynı hesabı ile sekronize olan (iki cihaz arası şifre girmek için ) açık kaynak iyi bir şifreleme algoritması olan ve sağlam bir şifre yöneticisi önerbilir misiniz?
Merhaba. Ben lokal olarak android (keepassDX fdroid) ve linuxda çalışan keepassxc’yi kullanıyorum ve iki cihaz arasında senkronize işini de syncthing uygulamasıyla yapıyorum.