Linuxa geçmeyi düşünüyorum ancak bir problemim var.Halihazırda windows 11 kullanıyorum ve AMD ekran kartım bozuk olduğu için aktifleştiği zaman ekran donuyor bu yüzden windowsu her kurduğumda windows güncellemelerini devre dışı bırakarak ve ekran kartını devre dışı bırakarak dahili ekran kartım olan intel graphics 4000 i kullanıyorum ve sorun çözülüyor ancak linuxa geçtiğimde bu durumu nasıl düzelticeğim hakkında fikrim yok asıl ekran kartım olan AMDnin otomatik güncellenmesini nasıl engelliycem veya ekran kartımı nasıl devre dışı bırakıcam ? Şimdiden teşekkürler
İksinin farkı şöyle, bu forumda arkadaş sisteminde tarayıcısının açılmadığını söylüyordu. Bunun sebebi ise tarayıcısının Gpu hızlandırma ile çalışması. Bu’da demek olyor ki ekran kartı sürücülerinde bir aksaklık var. Sonrasında çıktısından anlaşılan. Hem çok eski Ekran kartları için olan radeon sürücüsü hemde normal amdgpu sürücüsü mevcuttu. Bundan dolayıda sürücülerde çakışma oluyordu. Bizde radeon sürücülerini kara listeye alıp deaktif etmiştik. Size ise normal sürücüyü deaktif edeceğimiz için radeon yerine amdgpu yazıyoruz