Linux/Windows için Uygulama/Tool Fikri Arıyorum

Merhaba Python, C dilleri ve Web Tasarım dilleri biliyorum. Web Tasarım dilleri şuan için önemli değil. Linux veya Windows’ta işe yarayabilecek açık kaynak özgür yazılım için uygulama tool fikri arıyorum her türllü konu olur. Yardımcı olursanız sevinirm.

Son düzenleyen: @wise 2024-10-03T16:51:45Z

1 Like

Böyle bir şey düşündüğünüz için teşekkür ederim.

Ben android telefonumda linaslı Poweramp müzik uygulamasını kullanıyorum. Geçmişte Winamp ile büyümüş birisi olarak Windows ortamında Aimp uygulaması kullanıyorum. Ama Linux dağıtımlarda nedense Aimp benzeri bir uygulama görmedim. Aimp uygulamasını Linux dağıtımlarında Wine ile kuruluyor.

Eğer yararlı bir program yapmak isterim derseniz benim fikrim kullanımı kolay, arayüzü güzel bir müzik çalıcısı olur.
Neden derseniz mevcut linux dağıtımları içerisinde bulunan çalıcıların hemen hemen hepsini indirip denedim ama benim alışkanlıklarıma uygun olan bir çalıcıya rastlamadım.

Misal RhytimBox uygulamasına alışamadım. Equalizer yok ya da ben bulamadım.
Clementine eskidi devam etmiyor. Yerine Strawberry var sanırım ama oda sorunlu.
Eski Winamp benzeri Qmmp uygulaması var ama Aimp varken kullanmam.

yukarıdaki örnekler gibi başka eksikler vardır. Ya da ben ayarlarını yapamadım.
Yazdıklarım belki bir fikir verebilir.

1 Like

Teşekkürler yanıtınızı daha yeni gördüm. Bu fikir benim için güzel bir fikir özelliklede genelde Windows’la uğraştığım için Linux programclığıda benim için özel bir deneyim olacak.

2 Likes