Arkadaşlar eski bir sistemim var biraz oyun oynamak istiyorum.sistemi yormuyacak güzel oyun önerileriniz neler?
sistem özelliklerim;
amd athlon x2 7750 black edition cpu.
nvidia geforce 8400gs 512 mb vram gpu.
4 gb 800 mhz ram.
minecraftta en düşük ayarlarda 60 fps alıyorum.
stardew valley, undertale gibi eğlenceli ve sistemi yormuyacak oyun önerileriniz neler.
Nes dedin mi Captain Tsubasa 2 benim kırmızı çizgimdir. Üstünden yıllar geçmesine rağmen halen ara sıra açıp oynarım. Ayrıca büyük bir yüzdelik dilim tarafından da gelmiş geçmiş en iyi Tsubasa oyunu olarak nitelendirilir. Çünkü ne online oyunlarıyla(Dream Team gibi) gözünü oyuncuların cebine diker ne de Rise of New Champions kadar sistem ister. Amacı zevktir. Sadece klasik değil hack versiyonlarını da oynuyorum. Captain Hyuga, muhteşem dörtlü falan hem Türkçe hackler de mevcut, bu da zevki katlıyor.
Kirby
Pac-man
Double Dragon 2
Bomber man 2
Lode Runner
Super Mario Bros 1-2-3
Flintstones Dinosour’lu olan
Tank 1990(Battle City’ye tercih ederim daima)
Excitebike
Ballonfight
Castlevania
Contra
Jackal
Joust
Legend of Zelda(her ne kadar ben beğenmesem de önereni çok)
LunarBall
Pocketbillard
Tennis
Open Tournement Golf
River City Ransom(kumanda varsa zevkli yoksa çıldırtır)
Nekketsu Football(kumanda varsa zevkli yoksa da klavye yeterli derecede zevkli)
Track & Field
İceClimber
The Binding of Isaac: Rebirth oynayabilirsiniz Native olarak Linux destekliyor, oyunu bambaşka bir boyuta getiren bir çok DLC’ye de sahip (DLCler ile oynamak için Proton ile başlatmanız yeterli.)
Half Life ve Portal serisi olmazsa olmaz.
Portal Revulation sistemi birazcık zorlayabilir ancak çalışacağını düşünüyorum.
Minetest deneyebilirsiniz.
Terraria olabilir.
Max Payne 2
Pixel Gun 3D: PC Edition
Stick Fight, Speed Runners, Castle Crushers gibi arkadaşlarınızla oynayabileceğiniz oyunlar
Brotato
Anomaly Agent
Önerilerim şimdilik bu kadar, aklıma geldikçe yazarım.
Online seversen ve benim gibi Pokemon hayranıysan PokeMMO önerebilirim. Intel Atom işlemcili ve 2gb ddr2 ramli pcde sorunsuz oynuyordum. Fakat oyun İngilizce.
Unciv de önerebilirim strateji seversen. Unciv artık tamamen Türkçe oldu ama ben çeviriyi beğenmedim yine İngilizce üzerinden oynuyorum.
DDnetwork diye bir oyun var eğlenmesini bilen sohbet edebileceğin ilk başta karmaşık gelen ama çözdükçe eğlenebileceğin bir platform oyunu türk sunucularıda var istersen bende bağımlılık yaptı oyun her akşam en az 1saat oynarım bırakamam oyunu oyuna başlamadan önce mutlaka eğitim sunucusuna gir o haritayı tamamla son derece eğlenceli bir oyun
(Açık kaynaklı)