Bu dağtımlardan hangileri daha iyi:
- Kde Neon
- Holo Iso
- Kde Tabanlı herhangi bir işletim sistemi
Başka bir öneriniz varsa yazabilirsiniz.
Şimdiden çok teşekkürler.
Bu dağtımlardan hangileri daha iyi:
Başka bir öneriniz varsa yazabilirsiniz.
Şimdiden çok teşekkürler.
Daha iyi diye bir şey yok maalesef. Kime göre neye göre
Ne için kullanacaksınız bu dağıtımı? Yeni misiniz Linux’ta?
Öncelikle foruma hoş geldiniz
Ömer kurt hocamın da dediği gibi en iyi dağıtım diye birşey yok. Her biri ayrı nitelikler sunuyor.
Sizin kullanım amacınız nedir? Anladığım kadarıyla KDE masaüstü ortamına sahip bir dağıtım istiyorsunuz. Her dağıtıma kolayca KDE masaüstünü kurabilirsiniz.
Eğer linüxü ilk defa kullanacak iseniz size Linux Mint öneririm. Yeni başlayanlar için ideal bir dağıtım. Ayrıca kde masaüstünü de kurabilirsiniz.
Linux’ta “daha iyi” diye bir dağıtım yoktur. Bir dağıtımda yaptığınız neredeyse her şeyi başka bir dağıtımda da yapabilirsiniz, her dağıtıma da KDE kurabilirsiniz. Ama istediklerinize bakılacak olursa Zorin OS sizin için en iyi başlangıç olacak. Hem KDE ile geliyor hem de genel estetiği Windows ile benzer yabancılık çekmezsiniz Windows’tan geliyorsanız.
Birkaç kez kullandım , yeniyim sayılır Virt Maneger deki sanal makineye gpu aktaracağım.
Single Gpu Passthrough yapacağım.Bununla daha stabil çalışcak bir linux tabanlı , kde tabanlı bir işletim sistemi arıyorum.
Merhaba, Saf Arch Linux önerebilirim. Galiba şuan arch linux kullanıyorsunuz. Arch linux ile belli sıkıntılarmı yaşadınız ?