Linux Kategorisi de Alt Kategorilere Ayrılmalı

Linux kategorisi altında, dağıtımların ya da taban dağıtımların da seçenek olarak gösterilmesi daha iyi bir deneyim sunabilir. Örneğin Linux altında “Debian Tabanlı Dağıtımlar” veya “Arch Linux Tabanlı Dağıtımlar” gibi seçenekler olursa çözümlere daha kolay ulaşılabileceğini düşünüyorum. Böylece dağınıklığın da önüne geçilebilir.

Tüm dağıtımlar için ayrı ayrı alt kategori açmak yerine “etiketler” kısmını kullanıyoruz :slight_smile:
screenshot-2024-01-14-15-22-12
screenshot-2024-01-14-15-22-03

3 Likes

Evet genelde kullanıyorum ama bence yetersiz kalıyor dağıtımların hepsinin ismi yok , artix, nobara, nixos vb.

TL2 ve üstü güven seviyesine sahip üyeler yeni etiketler ekleyebilir. Bir örnek vermem gerekirse eğer Arch tabanlı birçok dağıtımın etiketini üyeler ekledi.

TL3 olan üyeler ise gördükleri gönderilerdeki etiketleri düzenleyerek veya eklenmesi gereken etiket varsa ekleyerek dediğiniz (tüm işletim sistemlerinin etiketinin olması) sonuca ulaşılmasına yardımcı olabilir :innocent:

Edit: nix-os ve nixos olarak ayrı ayrı iki etiket varmış. 5-6 kere kullanmış daha önce.

1 Like

Peki güven seviyemize nereden bakabiliriz ?

TL2 güven seviyesi dediğiniz üye değil mi? Eğer öyleyse benim güven seviyem üye yazmasına rağmen ben ekleyemiyorum mesela.

Güven seviyeniz TL2. Rozetlerinizden bakabilirsiniz. Üye yazıyorsa TL2 demektir. Müdavim veya Normal yazıyorsa da TL3 demektir

Evet, doğru tahmin yürütmüşsünüz :hugs:

Her kategoriye her etiket eklenemiyor. Mesela bu kategori (Geri Bildirim) için 3-4 etiket dışında ekleme mümkün değil. Ama Linux/Linux teknik destek kategorileri için etiket ekleme genel olarak mümkün. Olmayan bir etiketi yazdıktan sonra biraz beklediğinizde ekle çıkıyor olması lazım. Eğer çıkmaz ise bana özelden yazabilirsiniz. Bir kontrol ederiz gözden kaçan bir şey var mı veya nasıl çözebiliriz diye. :innocent:

Edit: Forumdaki tüm etiketleri görmek için: Etiketler sayfası
Edit2: Distrowatch’daki ilk 100 dağıtım etiket olarak eklendi.

Edit3: TL2 değil TL3 olarak bu bilgiyi düzeltiyorum. Daha önceden böyleydi de sonradan değişmiş olabilir. Nedense aklımda ilk söylediğim şekilde kalmış. Düzeltmiş olayım bu bilgiyi :smiley: @OneTR ye teşekkürler hatırlatma için

3 Likes

Bu konu son yanıttan 30 gün sonra otomatik olarak kapatıldı. Yeni yanıtlara artık izin verilmiyor.