LineageOS 20 whatsapp sorunu

Ben LineageOS 20 custom rom’un android 13 tabanlı işletim sistemini kurdum. Ama cihazımda Whatsapp çalışmıyor. Bu bir özel rom diyor hata veriyor ve 6rakamli kod gelmiyor. Bunu nasıl düzeltebilirim ?

safetynet fix modülü kur ve magiski gizle

2 Likes

Normalde WhatsApp’ı custom rom ile kurabilmen lazım. Kodun gelmiyorsa SIM’in çalıştığından emin ol. Birilerini arayıp SMS atabiliyor musun?

Belki custom romunda sim problemleri vardır. Şayet yoksa WhatsApp sunucularında kısa bir süreliğine sorun oluşmuş olabilir. 5-10 dakika bekleyip tekrar dene.

2 Likes

bende magisk gizli değil, safetynette yok. whatsapp sorunsuz çalışıyor

Merhaba, sorununuzu çözdünüz mü acaba? Konu Whatsapp ile ilgili olduğu için ya alternatif bir şekilde çözüldü ve kullanmaya başladınız veya da bekleyince kod kendiliğinden gelmiş de olabilir. Sonucu bizimle paylaşabilirseniz sevinirim. Forumda custom romdan dolayı daha önce bunu yaşayan olmadı çünkü.

hocam sorun bende de devam ediyor. Orjinal rom yükledim düzeldi. Ama onun dışında hangi costum rom u denediysem de whatsapp çalışmadı. Yapabilen oldu mu acaba?

1 Like

Ben custom ROM ile WhatsAPP kullanmıştım hiç de sorun yaşamadım.

Aynı durumu ben de yaşamıştım, VPN ile giriş yapınca sorun çözülüyor.

Tavsiye edilen firmware var mıydı cihazda? Aynı sorunu birkaç ay önce eski firmware yüzünden yaşamıştım firmware güncelleyince düzeldi. Bir kontrol edin isterseniz.