Sorum başlıktaki gibidir bir yolunu biliyor musunuz ?
Maalesef piped gibi alternatif front endler youtube kadar hızlı değil maksimum yapabileceğiniz bulunduğunuz yere en yakın sunucuyu seçmek olacaktır.
Bulunduğumuz yere yakın olduğunu nereden anlayacağız?
Uzantılarına bakabilirsin mesela .de ile bitenler almanya olduğu için iyi bir tercih olabilir
Arkadaşlarında bahsettiği gibi yakın sunucu seçmek dışında bu uygulamayı tavsiye ederim. Sayfayı inceleyip size uygunsa çok daha verimli ve hızlı olan bu alternatife geçebilirsiniz. Yanılmıyorsam Yusuf’un da bu konu ile ilgili bir videosu vardı oradan da bilgi alabilirsiniz.
Görünüşü bir kenara bırakırsanız klasik görünüm olarak Newpipe kullanıyorym memnunum hız sorunum yok. Nedense ülkemizde pek sevilmiyor orasını anlamıyorum. F droid’de bulabilirsiniz.
Newpipe mükemmel artık kanal içindeki kategorileri de getirdiler. Favorim oldu ama görünüş açısından halen daha kötü yapmayı bilsem ben yapmaya çalışacağım.
Resmi ve diğer birkaç sunucuda CDN olsa bile elbette YouTube kadar kusursuz bir deneyim sunmaları mümkün değil. Umarım yakın zamanda NewPipe gibi yalnızca yerel olarak çalışabilecek biçimde düzenlerler. Sırf bu sunucuları kullanmak zorunda olduğumuz için NewPipe’dan katbekat iyi bir client olsa da kullanamıyorum çünkü sürekli kopmalar var.
Hiç sevemedim onu sürekli çöküyor bende newpipe kullanıyorum
Aslında, bu iki uygulama için bile bir alternatif bulmamız gerekiyor. Birinin arayüzü kötü, diğerinin sunucu sorunları var. Alternatifleri bilen varsa bizimle de paylaşabilir mi?