Kütüphane wifi bağlanabiliyorum ancak bir süre sonra beni atıyor ve tekrar şifre girmem gerekiyor. Bu sorunu evde yaşamıyorum, windows kullanırken de yaşamıyordum. Hızlı bağlantı yapmadığım sürecede wifi bağlanamıyorum.
benzer sorun bende de mevcut ki ben evde yaşıyorum. Duatl Boot kullandığım 2010 üretimi dizüstü pc de Linux’da wifi bağlantıları pek stabil değil. Windows tarafı çok daha stabil. Driver sıkıntısı mı emin değilim…
benim evde 2 tane wifi ağı var biri 2.4g diğeri 5g
fedorada sorun olmuyordu 5g bağlanıyordum arch linuxta 5g için (diğerinde sorun yok) network manager config dosyasına tek satırlık komut ekliyorum (internetten basit bir aramayla bulunuyor)
bunu yapmazsam 5g ara sıra 20 saniyeliğine kopuyor
belki sizin sorununuzu da çözer bir deneyin hocam
Arch’ı manuel kuramayacak kadar beceriksizim açıkcası bir ara script ile kurmuştum ve uçak gibiydi ancak onunla da wifi sorunu yaşadım. Artık 15+ yaşındaki bilgisayarıma arch kuramıyorum scirpt sürekli hata veriyor, yeni çıkan ısolarıda kurdum ama olmadı sorun acaba ventoy kullanmamdan mı kaynaklı? x64 mimari bazı eski bilgisayarlar için farklı bi arch iso’su varmış(denemedim). Bilgisayarda uzun süre cinemon kullandım ancak o bile kasıyor ve laptop artık lubuntu oldu. Bu bilgisayar win10 açıyordu. Lubuntuda, swap alanı eklerim,efekleri kapatırım, duvar kağıdı yapmam, ugyalamarı kaldırırım ancak browsing yaparken bile 7 sekmede kasar, kaldırıp atıcam en sonunda.