hocam senin mesajın silinmeden önceki kısmı neden edits te gözüküyor
Hangisi?
bunun sağ üstünde turuncu kalem var silmeden önceki hali gözüküyor
ben iwd yi hala çalıştıramadım bu arada
O maalesef benden kaynaklanan bir sorun değil, genel olarak forumdan kaynaklı bir sorun, başkalarının silinen yorumlarınada bu şekilde bakabilrsin istersen😅
efsane özellikmiş her foruma lazım
Hahaha
vim de eklenmeli. vim kullandığımı insanların gözüne sokabilmeliyim
Bu şekilde eklenmeye devam ederse kullanılan araçlar veya diller de eklenmeye başlar. Ana konu olan işletim sistemleri göz ardı edilmeye başlar.
WhatsApp ya da Telegram da eklenmeli bence
Arkadaşlar linux dağıtımlarının haricinde crdroid ve lineageos un da eklenmesinin sebebi aynı linuxda olduğu gibi android kategorisinde insanların normal android, veya (en bilinen ve forumda konusu açılan) diğer iki custom rom üreticisini kullandığını göstermeleri için. Buna göre gönderiye cevap verenlerin o konuya ilişkin bilgilerini veya belki ilgilerini anlamak mümkün olacak.
Örnek gene linuxdan olacak ama Endavouros konusuna arch kullanan birisi cevap yazdığında muhtemelen aynı şekilde yapılıyordur ama ufak farklılıklar olabilir düşüncesi direk aklınıza gelecektir. Böyle de bir fonksiyonu var.
Sonuç olarak emoji ekler gibi diğer simge veya grupları eklemeyi şimdilik düşünmüyoruz. Fakat Linux dağıtımları ve android custom romları gibi forumda önemli olabilecek grup isimlerine açığız hala. Muhtemelen linux dağıtımları halen eklenebilir fakat onun dışında (şimdilik) benim de aklıma bir şey gelmedi.