Kullanıcı isimlerinin yanında kullanılan işletim sistemi logosu seçme

Bu voidcilerden çektiğimiz nedir :smiley:

5 Likes

Irkçı… yok-, Distroculuğa hayır :smiley:

2 Likes

Logoları eğer yapabilirsek arka planına bir şeyler koyup ve gene mümkünse yuvarlak bir temelde ayarlamaya çalışacağız. Söz vermiyoruz ama yapabilirsek güzel olur. Şimdilik bir deneme süreci gibi düşünebiliriz.

eklendi. Rica ederiz.

2 Likes

Fikir gündüz aklıma öylesine gelmişti bu kadar hızlı uygulanması hem şaşırttı hem mutlu etti benden önce düşünülmemiş olması da şaşırttı. Ya da düşünüldü ama üstüne düşünülmedi.

@omerkurt ve @wise çalışkanlığınıza şapka çıkarılır harikasınız.

5 Likes

Bence beyaz arkaplan olmadan orjinal daha iyiydi :

1 Like

Flair/Logo biraz daha büyütüldü şimdi daha da görünür vaziyette duruyor. Sanırım bu diğer sorunları da çözmüş olacak.

Windows’un logosu Microsoft’un logosu olmuş Windows logo kullanım yönergeleri Windows sembolü, logosu ve bunların kullanımı hakkına daha fazla bilgi veriyor.

2 Likes

Süper olmuş. teşekkürler.

2 Likes

İmzalar bence de kalkmalı. Biyografi var zaten.

Bu özellik çok güzel oldu.

1 Like

Efsane oldu bence elinize sağlık

2 Likes

Elinize sağlık, çok güzel olmuş.

1 Like

Yok ya, bence imzalar kalsın ( Eğer kastın hakkında kısmı ise ) güzel gözüküyor, hem bazıları bloglarını filan’da koyuyor bakabiliyon

MacOS’in Logosunun değiştirilmesini talep ediyorum :

Şunun gibi olsa daha iyi bence :

2 Likes

Hakkında kısmı iyi. Ama imzalar tuhaf kaçıyor. Aynısını biona da yazabilirsin. Hem daha iyi durabilir.

Çok estetik durmuyor imza.

1 Like

Neden bakmasın? Merak ederse bakar ki sende aynı şey yazıyor zaten.

1 Like

Kaldırılmayacaksa bile ön tanımlı olarak ayarlardan imza kapanmış olarak gelmeli.

Ayarlar > Profil > Gönderilerin altındaki kullanıcı imzalarına bakın

1 Like

Elinize sağlık güzel bir özellik olmuş. Ama sanki biraz küçültülebilir, profil resmimi kapattı tamamen :smiley:

2 Likes

Windowsinki biraz büyük ve Voidde çok küçük kalmış

1 Like

Hannah Montana Linux ve Korean Linux ne zaman eklenecek?? Emacs flair var mı?

Bu konu hakkındaki görüşlerimiz ektedir:

7 Likes

Windows işletim sisteminin güncellemelerini, sistem gereksinimlerini, fiyatını ve tüketici hakları ihlallerini düşünülecek olursak gayet uygun bir boyut seçilmiş.
:heart:

3 Likes

MacOS, Windows’a göre daha büyük olmalı diye isteğimi değiştiriyorum o zaman :smile:

2 Likes