Bilgisayarları severim, işsizlik en çok sevdiğim iştir, hatalarla uğraşırım bugün çözemesem bile belli olmayan bir tarihte illaki çözerim, eski dönem pc ortamlarının hastayım lan party oyunlara bayılırım, bilgi paylaşıp insanlara yardım etmeyi ama aynı zamanda başkalarından yeni şeyler öğrenmeyide severim teşekkürler.
Boş İşler Müdürü olarak anılıyorum.
Saçma sapan işlerle uğraşmayı çok severim.
Çok kısa ve net. Direkt malım.
@TankveTatliSever Hocam Linux dağıtımı kullanıyorsunuz, güzel paylaşımlarınız var ve BTT topluluğundasınız, dikkatimi çektiği için yazıyorum, kendinizi çok hor görüyorsunuz. Kendiniz size kızmasın, sonra sizi kurtaramayız. Aman diyimm
Ahahah teşekkürler ama hocam ben kendime böyle davranıyorum ki, arka tarafım çok kalkmasın. Ki ayriyetten diğer başlıklarda belirtiyorum ki; şimdi doğruya doğru karmaşık meseleleri anlayamıyorum, kendimce farklı bir anlama şeklim var. Karşımdaki insanın basitçe anlatması için, kendimi m@l ve cahil olarak açıklıyorum ki, kısaca karşımdaki insanın basitçe anlatmasını kolaylıkla istemiş oluyorum. Böylelikle konuyu rahatlıkla anlıyorum. Ayriyetten bunu yaparak bir yandan da konuyla ön yargımı da kırıyorum, kendimi tanıdığımdan bazen ön yargılı olabileceğimi biliyorum; kendi kendimi m@l yerine koyuyorum ki karşıdan bilgi almaya daha açık olayım. Hem de bazen kendimden böyle bahsetmemin sebebi karşıya, direkt bilgisiz birisi olduğumu en basit şekilde anlatmak, böylelikle kendi fikirlerimi doğruymuş gibi empoze edebilmem zorlaşıyor; karşı verdiğim cevabı ekstradan yan bilgi olarak cebe atıyor, hem de karşı taraf bazen ekstra güzelce anlatabiliyor. Son olarak da cidden doğruluk payı da var; dürüst olmak gerekirse çok zeki bir insan da değilim yani. Bu da uzun cevabım olsun
El uzunluğum (orta parmağın ucundan bileğe kadar) 18 santimetre.
Hocam BTT topluluğuna hoş geldiniz.
@TankveTatliSever Hocam yine de kendinizi bu kadar aşağılamayın. Bir bakın, belki bir bakarsınız rahatça anlayabildiğiniz bir şey bulursunuz.
Genel anlamda birazcık üşengecim bu yüzden bazen yapmam gereken şeyleri erteliyorum.
Bu gönderiyi her gördüğümde forumda neden “kediniz” ile ilgili bir özelliği paylaşan bir gönderi açılmıştı diye düşünüyorum. Sonra yanlış okumuş olduğumu anlıyorum.
aslında başlık değiştirebilir benim aklıma gelen;
sahip olduğunuz özelliği yazınız tarzı birşey tabii benim türkçe sıkıntılı biraz ama
Çevremdeki herkese GNU+Linux hakkında bilgi veririm (herkes derken herkes)
O biraz Linux kullanınca gelen bir hastalık.
Şimdiye kadar gerçek hayatta tanıdığım 3 kişiyi Linux’a geçirdim.
Profil fotoğrafımdan da belki anlaşılıyordur Sürrealist ve Dreamcore / Weirdcore tarzı içerikleri seviyorum.
Meraklıyım ve popüler şeylere (Dubai bo** gibi akımlardan nefret ederim) alerjim var.
opensuse’yi görünce kalpimden vuruldum (bu kadar iyi dağıtım olamaz)
MATE, en sevdiğim masaüstü ortamı.
FF7 oyunlarini severim. En sevdigim karakter Zack.
Yıllardır donanımım, dağıtımım fark etmeksizin XFCE ile geldim XFCE ile giderim kafasındayım.
aşırınında aşırısı merak