Benim için meraklı olmak ve sevdiğim şeyleri fazla kurcalamak diyebilirim.
Son düzenleyen: @wise 2024-11-15T18:37:53Z
Benim için meraklı olmak ve sevdiğim şeyleri fazla kurcalamak diyebilirim.
Son düzenleyen: @wise 2024-11-15T18:37:53Z
Bir işin benim için iyi sonuçlanmayacağını bilmeme ragmen ısrarcı olmam.
Çok göz önünde olan hiçbir şeyden hoşlanmam. Eğer tercih edeceksem biraz daha ortalarda yer almalı.
Ne çok kolayı, ne de çok zoru severim. Ayrıca küçüklüğümden beri bir şeyleri kurcalarım. (Daha dün sistemi çökertiyordum nerdeyse kurtarma modundan kurtardım )
Bir hatayı yaptıktan sonra “tamam bu hatanın nedenlerini öğrendim bundan sonra yapmam.” diyip aynı hatayı tekrar yaptım.
Teknolojiyi kurcalamayı severim. Burada olmamın sebebi bu zaten, eğer bu özelliğim olmasaydı Linux nedir asla bilmezdim, çevremdekiler gibi de pek de umurumda olmazdı.
arkadaşlar dikkat edin sizle ilgili bilgi öğrenmeye çalışıyorlar!
bisiklet tutkunuyum. adrenalini seviyorum. hatta forumda şöyle bir konu açmıştım da kimse olumlu dönmemişti Bisiklet Grubu Kuralım!
Herhangi bir şeyi 1 kez yapıp beğendiysem gereksiz fazla tekrar ederim. Örnekleri var forumda Ayrıca kimsenin vazgeçiremediği kararımdan aniden vazgeçme gibi bir huyum vardır.
Rahatıma düşkün bir insanım ama bu tembellik bazında değil belki biraz ve bazı takıntılarım var mesela biriyle buluşacaksam 10.47 saatinde randevu ayarlamam çünkü yuvarlamam gerekiyor illa 5 ve katlarında olması gerek mesela 10.50 diyebilirim, ek olarak aşırı teknoloji meraklısı bir insanım ama araştırma olarak değil genel olarak yazılım alanıma istinaden oluyor, Android sektörünü ve web sektörünü bu sayede öğrendim he birazda felsefi bir tarafım var bazı konularda nihilist’im .
( Forum açıldığı günden beri bu günü bekliyordum sanırım )
Bazen biraz fazla inatçı olabiliyorum. Biraz aceleci biriyim. Kendi işimi bir başkasına yaptırmayı hiç sevmem ve mümkün olduğunca kendi işimi kendim yaparım.
Adım Tezcan değil ancak, aşırı aceleciyim, agresif çalışırım, evde fena tembelim dir🤣
kulaklarımı ve göğüs kaslarımı oynatabiliyorum
Bilgisayara en çok ihtiyacım olduğunda distrohoplayabiliyorum
Odaklandığımda mantıklı çözümler bulabiliyorum.
Dışarıda siyah ceket instagram kafe sosyal birisi, evde sosyal medyadan uzak asosyal e-girl takılan linuxcu anime izleyen biri.