Kde Neon sınırlı bağlantı sorunu

Bu sabah kde neon yukledim bilgisayarima onceden de bu problem oluyordu bugun baya abartisi oldu ama. Wi-fi ile internet cok yavas eskiden yarim saatte bir oluyordu artik surekli oluyor internete girerken sikinti yasiyorum. Bagli ama internete erisiminiz sinirli diye bildirim aliyorum hicbir seyi acmiyor su an(telefon internetini de kabul etmiyor,arada bir girdi cikti kismi B/sn seviyelerinde artip iniyor). İnternette birkac yabanci kaynak buldum ama dogrusu 1 haftadir linux kullaniyorum anladiklarimla bir seyi degistiremedim. Yardimci olabilir misiniz?

Kde neon çok iyi bir dağıtım değil diye duymuştum. Debian , Fedora , ubuntu gibi stabil dağıtımların kde versiyonunu kurabilirsiniz.

1 Like

Kde neon kötü bir dağıtım hatta şu zamana kadar gördüğüm en kararsız dağıtımlardan biri diyebilirim. Bir haftalık linux kullanıcısı olarak neden bunu tercih ettiğini merak ediyorum.

1 Like

Telefon interneti için dhcpcd aktif mi?

Arkadasim bunu onermisti. Onermekten ziyade o da yeni ve bunu yuklemis sebebini bilmiyorum

Ne denememi tavsiye edersiniz? Yasadigim herhangi bir hatayi hic cozemedim henuz dogrusu. Wine yukluyorum hata aliyorum vulkan kuruyorum bilgisayar acilmiyor. Bayagi bir sikinti yasadim dogrusu. Bilgim yok internetten rastgele kod kopyalayip yapistiriyor gibi hissediyorum. Windows cok yavas kaliyor bilgisayarda.

Dunden beri kesintiler nadir olsa da devam ediyor. Hic acilmamasinin sebebi benim kurdugum eklenti imis sanirim. Su an wi-fi bazen yarim saatte bazen 1 saatte kesiliyor. Cozum oneriniz yoksa ne kurmami tavsiye edersiniz soylerseniz memnun olurum.

Burada bazı testler mevcut. Senin verdiğin cevaplara göre distro öneriyor.

1 Like