İnternette bir sorun mu var?

Nedense şuan hiçbir siteye giremiyorum ? BTT bile zar zor yükleniyor

Son düzenleyen: @wise 2024-12-05T23:52:27Z

1 Like

BTT’ye nasıl girdiniz🤔

sadece buraya girebiliyorum nedense oda zar zor sayfayı yenilesem bile zorlanarak yükleniyor

Şu an proxy ile her yere giriyorum, sadece bende olduğunu sanıyordum. Birazdan paketleri izleyeceğim, dos mu yiyorum diye.

1 Like

Kesin twitter üzerinde bir yanıtı vardır şuan ne gündem oldu acaba

1 Like

YouTube dışında hiçbir sosyal medya platformuna erişim sağlayamıyorum. DNS ayarlarımı değiştirdim, proxy kullandım, user agent’ımı değiştirdim; fakat hiçbir sonuç alamadım.

Bu çok garip kuzey koreye döndük resmen

resim

Cloudflarestatus’a göre Türkiyeye giden hizmetlerinde tamemen veya kısmen yönlendirme mevcut. Bu da size site açılmıyor veya yavaş açılıyor gibi hissettiriyor. Mesela tam tersi bende aşırı derece hızlı görünüyor. Çünkü benim bulunduğum bölge anlık olarak full operational.

İnternetin büyük bir oranı da Cloudflare üzerinden geçtiği için birçok sitede bunu hissedebiliyorsunuz.

3 Likes

İyide sorun ne neden birden bire bu oluyor ki

çok siyasi olur o girersek

Normalde büyük bir şey olduğunda en üste tutturuyorlar fakat bu sefer öyle bir şey göremedim. O yüzden bir bilgim yok.

Bu Cloudflare’nin sunucularının anlık durumu nedeniyle olan bir şey. Başka bir kişi veya kurumun buna ilgisi var görünmüyor.

Ek bir metrik paylaşmam gerekirse sitemize ait uptime bilgisi:

3 Likes

Bende sosyal medyada denk geldim, Cloudflare sunucuları çökmüş diyorlar.

2 Likes

https://www.thousandeyes.com/outages/

ThousandEyes’da Türkiye ve çevresinde pek bir ağ kesintisi göremedim.

sorun paket te düşmüyor

Bilgisayarım ttmobil den internete bağlıydı, 15 dk falan bağlantı sorunu oldu

2.4 geçince düzeldi sadece şuan internet yavaş

1 Like

Benzer sorun bende de var. Malum jeopolitik olaylardan kaynaklı olduğunu düşünüyorum.

Ülkeyle tam olarak alakalı değil, bence tam bir devlet değil. Jeopolitik olarak bakarsak, Arabistan’ın doğusunda internet sorunu gözlemledim. Şu an dinliyorum (5 paket ancak düştü 10 dakikada). Sanırım sunucularda bir problem var, bayağı bir tartışma dönüyor. thousandeyes’e tam güvenemiyorum, şu an alternatif arıyorum.

2 Likes

Birisi böyle bir şey paylaşmış ne kadar doğru bilmiyorum.

Ben dedikleri kadar bilişim teknoloji kurumunda ne yaptığını bilmeyen birinin olduğunu düşünmüyorum. Bu biraz şey geldi bana, yalan. Tek TR’de değil çünkü.

2 Likes