Merhaba Hyprland kullanıyorum.
Bu sekmenin üstünü beyaz yeri özelleştirip biraz daha minimalist bir şey yapmak istiyorum, nasıl yapabilirim?
Son düzenleyen: @wise 2024-10-17T22:26:02Z
Merhaba Hyprland kullanıyorum.
Son düzenleyen: @wise 2024-10-17T22:26:02Z
hocam valla bilmiyorum ama whatsapp için kullandığınız client nedir?
Merhaba, bu gtk uygulamalarının kendi CSD pencere dekorasyonudur. İsterseniz bunu şu konuda bahsettiğim değişkenler ile kapatabilirsiniz :
Konuda bahsi geçen değişkenler şunlardır
Pencere dekorasyonlarının kalkması için bilgisayarınızı yeniden başlatmanız gerekir.
Bunun dışında sadece dekorasyon değişmesini istiyorsanız bunun için gtk temanızı kullanabilirsiniz. Nwg-look ile yükleyebilirsiniz
Resmi olmayan WhatsApp for Linux indirdim. Snap üzerinden.
Deneyip geri dönüş yapacağım.
teşekkürler
bu arada unkown hocamın dediği gibi gtk uygulamaları için nwg-look kullanabilirsin
onun dışında qt için kvantum ve libadwaita için gradience kullanıyorum ben
Aslında bu tür Whatsapp uygulamalarına hiç gerek yok, kendi deneyimime göre performans sorunları da oluyordu. İstersen Whatsapp’ı (veya herhangi bir siteyi de) web app olarak ekleyebilirsin. GitHub - linuxmint/webapp-manager
Bana kalırsa en iyi seçenek ferdium. Tek bir yerden tüm ihtiyaçlarımı gideriyor. Uzun zamandır kullanıyorum
x11 deyken chromiumdan webapp kullanıyordum fakat waylanda geçtiğimden beri zaten chromium kullanmıyorum ublock origininde gitmesiyle tamamen iptal oldu o kapı
webapp-manager ile istediğin tarayıcıda webapp açabiliyorsun, Firefox tabanlı tarayıcılarda ublock mis gibi çalışıyor hala
ben de firefox kullanıyorum zaten
webapp-manager a bir bakayım
Web app, çok iyi geldi bana. Hem daha mantıklıymış ama yine de soruna alternatif çözüm olarak @dante hocamın bahsettiği nwg-look kullanmayıda deneyeceğim. Ferdium’u da bir kontrol edeceğim.