Hyprland'de Sekme başlığı nasıl özelleştirilir?

Merhaba Hyprland kullanıyorum.

Bu sekmenin üstünü beyaz yeri özelleştirip biraz daha minimalist bir şey yapmak istiyorum, nasıl yapabilirim?

Son düzenleyen: @wise 2024-10-17T22:26:02Z

1 Like

hocam valla bilmiyorum ama whatsapp için kullandığınız client nedir?

1 Like

Merhaba, bu gtk uygulamalarının kendi CSD pencere dekorasyonudur. İsterseniz bunu şu konuda bahsettiğim değişkenler ile kapatabilirsiniz :

Konuda bahsi geçen değişkenler şunlardır

Pencere dekorasyonlarının kalkması için bilgisayarınızı yeniden başlatmanız gerekir.

Bunun dışında sadece dekorasyon değişmesini istiyorsanız bunun için gtk temanızı kullanabilirsiniz. Nwg-look ile yükleyebilirsiniz :slightly_smiling_face:

1 Like

Resmi olmayan WhatsApp for Linux indirdim. Snap üzerinden.

Deneyip geri dönüş yapacağım.

1 Like

teşekkürler
bu arada unkown hocamın dediği gibi gtk uygulamaları için nwg-look kullanabilirsin
onun dışında qt için kvantum ve libadwaita için gradience kullanıyorum ben

2 Likes

Aslında bu tür Whatsapp uygulamalarına hiç gerek yok, kendi deneyimime göre performans sorunları da oluyordu. İstersen Whatsapp’ı (veya herhangi bir siteyi de) web app olarak ekleyebilirsin. GitHub - linuxmint/webapp-manager

2 Likes

Bana kalırsa en iyi seçenek ferdium. Tek bir yerden tüm ihtiyaçlarımı gideriyor. Uzun zamandır kullanıyorum :slightly_smiling_face:

2 Likes

x11 deyken chromiumdan webapp kullanıyordum fakat waylanda geçtiğimden beri zaten chromium kullanmıyorum ublock origininde gitmesiyle tamamen iptal oldu o kapı

1 Like

webapp-manager ile istediğin tarayıcıda webapp açabiliyorsun, Firefox tabanlı tarayıcılarda ublock mis gibi çalışıyor hala

1 Like

ben de firefox kullanıyorum zaten
webapp-manager a bir bakayım

1 Like

Web app, çok iyi geldi bana. Hem daha mantıklıymış ama yine de soruna alternatif çözüm olarak @dante hocamın bahsettiği nwg-look kullanmayıda deneyeceğim. Ferdium’u da bir kontrol edeceğim.

3 Likes