EndeavourOS kurdum ama masaüstü olarak Hyprland indirmek istiyorum ama hiç tema falan uğraşmak istemiyorum. Hem tema hem de Hyprland’ı kuran bir dosyası olan var mı? Tema anime yada soft olursa güzel olur.
Ben bunu kullanıyorum
Kurulumu detaylı şekilde açıklamış.
Tek komut ile Hyprland arayüzünü kurabilmeni sağlıyor, istediğin kriterlere uygun olmayabilir (aşırı soft değil yani) ama incelemek istersen YouTube’dan aratabilirsin. Tek bir bash komutu ile kurabilirsin ayrıyeten geliştiricisi düzenli olarak güncelleyip eksiklerini gideriyor ve yorumlara hızlıca bakıyor.
Komutun ve ayrıntıların bulunduğu GitHub linki:
GitHub - mylinuxforwork/dotfiles: The ML4W Dotfiles for Hyprland - An advanced and full-featured configuration for the dynamic tiling window manager Hyprland including an easy to use installation script for Arch based Linux distributions.
Proje sahibinin kanalı: https://www.youtube.com/@mylinuxforwork
İkisine de baktım ikisini de denedim de çok beni sarmadı başka birşeyler arıyorum OS u da çok beğenmedim başka birşeye geçicem combo olarak önerdiğiniz var mı hyprland ile en iyi ne kullanılabilir OS olarak
Arch tabanlı bir dağıtım kullanacaksanız bunu tavsiye ederim.
Bu wiki işini görür
4 GB Ram bulunan sistemde bu tarz config kullansam sorun çıkar mı?
Bende de 4 GB ram var kolaylıkla animasyonları falan kaldırıyor kanka sıkıntı çıkmıyor