Hyprland config arşivi! [WİKİ]

Konuya eklediniz mi?

1 Like

bu da benimki

1 Like

Şimdi baktığım kadarıyla Qt QuickShell ile buna benzer widgetlar yapanlar varmış :slightly_smiling_face:

2 Likes

Bu tarz havalı Animasyonlu temlar kurmak için illaki arch tabanlı bir linuxmu kullanmalıyız

Hayır, buna gerek yok. Masaüstü ortamlarının kendine özgü config dosyaları olur. Ve genelde kendi belirledikleri aynı lokasyonları kullanır. O dosyaları düzenleyerek bu tür temaları ve özelleştirmeleri yapabilirsiniz.

Bu tür dosyaların genel adı “dotfiles” olarak geçer çünkü dosya dizininde gizli kalması için isimleri “.” (Nokta) İle başlar. Örneğin hyprland için “hyperdots” , i3wm için “i3wm dotfiles” şeklinde yazarsanız bu configleri bulabilirsiniz.

1 Like

Bu nasıl olmaz.
Ayrıca nerdeyse her dağıtım için otomatik kurulum scripti var.

2 Likes

Ben bunu ekledim zannediyordum, aslında wiki gönderisi olduğu için siz de ekleyebilirsiniz

1 Like

Merhaba, aslında buradaki bazı dotfiles’ların güncellenmesi gerek. Mesela ML4W artık github’a mylinuxforwork adında reposunu taşıdı :slightly_smiling_face:

1 Like

Teşekkürler, sanırım konudaki linklerin yenilenmesi ve başkalarının gönderdiği configlerin eklenip konunun güncellenmesi gerekiyor, vakit bulduğumda ilgileneceğim

3 Likes

vay anam babam be burası bir harika çok teşekkürler bu arşiv için

1 Like

Rica ederim, bazı kişilere yardımı dokunduğu için mutlu olsam da güncel tut(a)madığım için her gördüğümde utanıyorum ://

2 Likes

Ben nasıl bu güzellikleri görmemişim bilmiyorum :frowning: Tam da Hyprland kullandığım dönemlerde açılmış konu, tekrar geçesim geldi vallahi :slight_smile:

2 Likes