Forumda hazır Hyprland config’leri için sürekli genişleyen bir yer ayıralım istedim. Hem Hyprland kullanmak isteyenlere bir fikir olur hem de forumda config önerisi isteyen konulardan kurtulmuş oluruz.
Ben daha önceden beğenip kaydettiklerimi buraya sıraladım, lütfen siz de katkıda bulunmaktan çekinmeyin. Özet geçebilmesi açısından ilgili görselleri de ekliyorum, katkı yapacaklar da görsel eklerse harika olur. (sıralama hiçbir şeyi temsil etmemektedir).
Hyprland kullanmaya başladığım ilk zamanlar sadece varsayılan kısayolları öğrenmem gerekmişti, gerisi zaten bir şekilde halloluyor. Mesela Hyprland Wiki gibi bir sanat eseri var
GitHub - prasanthrangan/hyprdots: // Aesthetic, dynamic and minimal dots for Arch hyprland ben bunu kullanıyorum waybar configi hoşuma gidiyor tema falanda eklemiş kendi ama tema değiştirince dunst bozuluyor siyah oluyor dolphinde fontlar siyah oluyor arka planda siyah olunca falan okunmuyor çözemedim bi türlü şu sorunları bide walbash değiştirince her şey falan çöküyor sanırım benden kaynaklı çoğu hata ama çözemiyorum configi çok hoşuma gidiyor ama
configs/hypr at main · KaiPenazzi/configs · GitHub bunu yükleye çalışıyorum ama error in client communication (pid 19654)
Gdk-Message: 13:40:35.339: Error 71 (İletişim kurallarında hata) dispatching to Wayland display.
hatasını alıyorum pek bilmiyorum hyperland ı hangi dosyayı alcağımı falan chat gpt bana ne derse onu yaptım
Widget için ise kontrol panel vb. Aylur’s GTK Shell ( AGS ) kullanmışlardır. Kendisi GTK Layer Shell paketi kullanan bir paket. Ayrıyaten isterseniz Elkowars Wacky Widgets ( Eww ) kullanabilirsin
veya 10. repolardaki wifi açıp kapama, bildirim gösterme, medya yönetimi gibi ayarları yönetebildiğimiz araçları sormuştum hocam.
Waybarı biliyorum şuan kullanmaktayım. Ama örneğin gnomedeki kontrol paneli olmadığı için ayarlarda hızlıca değişiklik yapamıyorum onun için kontrol paneli arayışına girmiştim . Teşekkür ederim. Kullandığınız ve verim adlığınız farklı önerileri de alabilirim.