Hosting/Sunucu Önerisi

Merhaba arkadaşlar, herkese keyifli forumlar diliyorum.
Kullandığınız ve memnun olduğunuz herhangi bir hosting şirketi falan var mı? Büyük bir proje olmayacak, sadece bir derginin yazıları yayımlanacak. Önerileriniz için şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: @hasan 2024-11-13T22:40:48Z

Ben güncel olarak nethiz.com kullanıyorum hem domain hem hosting VDS olarak ise Cenuta kullanıyorum.Oneririm gayet iyiler ikiside.
Mümkünse Nergiz.com üzerinden alın ve Aeklink’in sizinle ilgilenmesini isteyin.

1 Like

Yanıtınız için teşekkür ederim hocam, sağolun. :slightly_smiling_face:

1 Like

Rica ederim hocam ne demek.
Ancak isterseniz bir süre bekleyerek diğer kullanıcıların da görüşünü alabilirsiniz.
Hosting dünyam hiç almadim ama güzel olabileceği söyleniyor.
Onun dışında kendi ortaklı kullandığımız oyunlayici.com var 24GB Ram paketini kullanıyoruz.
Geçen gün diskimiz %100 dolduğu için yeni sunucuya gecirildik ve 12 yerine 24GB 80 yerine 120GB SSD paketine yuksektildik.
Fiyatı da uygun açıkçası.

1 Like

Nethiz’in paketleri hoşuma gitti doğrusu. Yarına kadar bekleyeyim ben. Başka önerilerin gelmesi halinde onlarıda inceleyeceğim. Başka bir öneri gelmezse kapatırım.
Ben de şekershell ve hostingturkiye firmalarını kullandım. Destek konusunda pek bir sıkıntı yaşamadım sağolsunlar. Ben de yeni bir arayış içine girdim ama kendimi berberini aldatan müşteri gibi hissediyorum…:sweat_smile:

2 Likes

Selam. Bu video’da VPS ve VDS Farkları, işlemci incelemeleri, performans ve teknik destek durumları gibi şeyler güzel incelenmiş şuanlık deticated servere ihtiyacım olmadığı için Contabo’ dan vps aldım ancak ilerde A2Hosting veya Hetzner veya Scala Hosting den alırım, video da zaten detaylı bir inceleme var. Ayrıca Hosting Dünyam’ı da test ettim ama yazdırma hızı ve internet hızı nedense şuan kullandığım Contabo VPS den baya bi düşükdü ancak kesin birşey söyleyemem. Birde bütceniz kısıtlıysada Mail sunucusu falan kurmak için AWS den ec2 makinası alıp 1 yıl ücretsiz de kullanabilirsiniz en azından sunucu taraflı öğrenim amaçlı ben öyle yapmıştım

Ekleme: Uzun vadeli bir Contabo vps kullanımı sonrası yorumlayabilirim Contabo’yu ancak hem alman markası hemde bulabileceğiniz en fiyat performans sunucular contabo da var şuanlık görüşüm. Ancak VPS Paylaşımını nasıl yaptıklarınıa bağlı olarak kötü performans da verebilir.

2 Likes

Cevabınız için teşekkür ederim hocam.

1 Like