Bu forumdaki hesabımı nasıl silebilirim? Ayarları kurcaladım ama hesap sil butonu bulamadım.
Merhabalar bunu moderatörlerden istemeniz gerekiyor.
Geçmişte de bir arkadaş hesabını silmek istemişti. Wise bu konuda yardımcı olmuştu.
Görmeleri için @wise @moderators
Merhaba @anon18829621 !
Kullanıcı, hesabı kendisi silebilir fakat:
-
1 veya daha az gönderi ve hesapları birkaç gün veya daha az yaşındaysa
-
Bu kendini silme seçeneği, kullanıcı tercihlerinin sayfasının en altında bulunur.
Diğer türlü çok gönderiniz varsa anonimleştirme yapabiliyoruz.
Anonimleştirme neleri içeriyor? Kullanıcı adı değişiyor peki paylaşımlarda kullanıcı adı veya kullanıcının kendi gerçek ismi geçiyorsa sansüre uğruyor mu talep üzerine?
Anonimleştirme saçma mesajlarım herkese açık duracaksa neden siliniyor ki hesabım?
Anonimleştirmek demek, kullanıcı adını ve e-postayı değiştirecek ve tüm profil bilgilerini sıfırlaması anlamına geliyor.
Merhaba diğer her şey otomatik oluyor zaten sadece bunu elle yapıyoruz. Kişiyi gene de belli edebilecek şeyler için
- O gönderileri ya gizliyoruz
- ya da manuel olarak yeni veri ile değiştiriyoruz.
Mesela kendini veya bir içeriğini tanıttığı bir şeyi örneğin direkt gizliyoruz. Ama normal akış içinde sırf adı geçti diye gönderiyi silmiyor veya gizlemiyoruz. Bunun yerine sistemin ona otomatik verdiği anon1234 gibi isim ile değiştiriyoruz. Böylece “merhaba ben xyz ben de bunu kullandım tavsiye ederim” gibi gönderiler nedeniyle tüm konu gitmiyor.
Edit: Anonimleştirilmek istiyorsanız bana veya diğer arkadaşlara özelden bununla ilgili mesaj göndermenizi rica eder iyi forumlar dilerim.
Bende kedim biraz filozofik biraz mantıksal düşünüyordum
Burada yapılan en ideal sonuç gibi geliyor, sitedeki bütün konuların hep bir silinme/ işe yaramaz bir duruma gelme tehdidi olmamalı, acaba bunlara hesabı olmayan kaç kişi erişiyor yararlanıyor bunu da bilemeyiz doğrudan.
İsterim ki kişisel hak ve özgürlükler hiç darbe almasın ama toplum yararı ön plana çıkıyor .Benim aklımda özellikle resimler vb. içerikler vardı onu da açıkladığınız için teşekkürler.
Bu konu son yanıttan 90 gün sonra otomatik olarak kapatıldı. Yeni yanıtlara artık izin verilmiyor.