Valorant, oyuncuyu sadece kendine bağlı etmeyi amaçlayıp hiçbir şeye benzemeyen, bir önce ki kaplamaların sadece reklerini ve efekleri değiştirilmiş silah kaplamalarını almalarını amaçlayor. Zamanında salak gibi para yatırıp hesap vs. almıştım. Şu anda 2 aydır ValorantFree’yim ve aktif olarak Kingdom Come Deliverance 2 oynuyorum. Büyük ilerleme.
Olsun, zamanin eglenceli gecmistir yani.
Çözüm dijital minimalizm aslında. Tuşluya geç. Çok işe yarıyor.
Zaten ilerde sadece mail ve telefon araması için bir telefon alacağım. Sosyal medyayı da bırakalı 5 ay oldu zaten
Haaaa iyi olmuş o zaman. Ama bak yinede bağımlı olabiliyorsun kesin bir çözüm olarak tuşluya geçmeni öneririm ama bunu başarabildiysen helal olsun yinede.
Birşeye ulaşabiliyor olmana rağmen ulaşmamayı tercih edebilmenin asıl kalıcı çözüm olduğunu düşünüyorum. 4 yıldır sosyal medyam yok, öncesinde de bağımlı birisiydim. Telefonuma herhangi birisini kurmam tek tık, kurmamayı tercih ediyorum.
Aşk, sevgi, duygular.
Lords mobile gibi pay to win gibi bir oyuna başladım 6 yıl boyunca bırakamadım ara verdin tekrar başladım.
Belki bilmiyorum üniversitedeki tercihlerimi etkiledi ama bana faydası dokumadı değil.ingilizce öğrenmek aklıma geldi, ingilizce öğrenirsem daha çok insanla konuşurum düşüncesi oldu.
İngilizceyi b1 seviyesine kadar geldim kendi kendime öğrendiğim için insanlar şaşkınlıkla bakıyor şimdi bana .