Hangi tarayıcıyı kullanıyorsunuz?
- Google Chrome
- Ungoogled Chromium
- Mozilla Firefox
- Brave
- Edge
- Librewolf
- DuckDuckGo
- Yandex
- Thorium
- Vivaldi
Hangi tarayıcıyı kullanıyorsunuz?
@DogancanYr @kayra150 lütfen tekrar oy verin vivaldiyi ekledim
Mullvad browserda eklensin
Hangi platformda olduğunu sormamışsınız bilgisayar için düşünüp Librewolf seçtim. Şu aralar Librewolf/Brave/Ungoogled Chromium dönüşümlü kullanıyorum. Telefonda da Brave/Mull/Cromite.
mobilde mi bilgisayardamı?
Firefoxçular aktif olunca anketin seyri değişmiş
Brave için gelen dikey sekmeler özelliği firefox için olsaydı firefox kullanırdım
( Eklentilerden bahsetmiyorum )
Mobilde de bilgisayarda da Firefox !
Mobilde maalesef Firefox bilgisayara göre neredeyse 40 kat daha az tercih ediliyor.
mobilde firefox aşırı derecede yavaş çünkü
Mobilde en iyisi petal browser asdsasddasd
Brave kullanırım ama eski sürümü. Yedeklemiştim önceden belki Github’da da vardır eski sürümü.
firefoxun en büyük sıkıntısı bazı web sitelerini tam açamaması googleyın yılan oyununu bile yavaş çalıştırıyo
Sidebery eklentisini kurduktan sonra Youtube’a Yusuf İpek Tree Style Tabs yazın. O videoda sonlarda bir yerde üst sekmeleri yok etmenin css kodu nasıl yazılır anlatılıyordu. Biraz zahmetli ama değer
https://www.reddit.com/r/FirefoxCSS/comments/obw2wm/edgestyle_vertical_tabs_for_firefox_with_tab/ bu da iş görür sanırım
Ana sayfada geçmişteki siteler çıkıyor onu da kapatmanın yolu var mı ?
Üstteki küçük kutucuklarda geçmişi kapatmak için tüm kısayolları doldurmak gerekiyor, alttaki büyük kısım için de ayarlar/giriş sayfası/son etkinlikler
seçeneğini kapatmalısınız.
Evet Son Etkinlikler kapatılmalı