Google, Donald Trump'a sansür uyguluyor

Yine Google yine sansür…
Elon Musk’ın Twitter/X’te yaptığı paylaşımda Trump’ın mitingleriyle alakalı bir Google aramasında Google, ilk sırada Trump yerine Kamala Harris’in mitinglerini gösteriyor.

6 Likes

Trump standard bile degil, tam bir gerizekali. Kamala Harris ise cok akilli ve vizyoner bir hatun. Trump, ilk doneminde Ford’un Meksika’daki fabrikalarani kapatmasi karsiliginda 35 milyar dolar verdirtti. Ford’da hepsini kapatip, Detroit’e geri dondu. Aslinda Trump saf bir milliyetci. Her sey, her markamiz bizde kalsin kafasinda bir tip. Kamala Harris ise gercekten tehlikeli bir tip, cok kurnaz, dunyanin pesinde. Dunyanin merkezi de bizim bura. Sag elin Avrupa, sol elin china, basin Rusya, ayaklarin afrika. Ataturk ilke ve inkilaplarindan, bu cahiller yuzunden sapmamizin sonucunda ben ulkemizin uce bolunecegini dusunuyorum. Marmara ve ege avrupai zengin bir ulke, orta anadolu bize zamaninda bicilmis olan gecici seyhliklerle kaosa bogulmus bir saltanat prensligi. Dogu muamma. Osmanlilarin bir turlu hizaya getremedigi iran taklaya geldi. Vuran ucaklar da sahsinin hava basma ugruna aldigi s-400 fuzelerinin ulkemize bedeli olan f-35’ler maalesef. Hayalet gibi vurup gecti israil. Biz, f-35 projesinin kurucu ortagiydik. Tipki buradaki uyeler gibi. Dogu’da cok kan dokulecek. Cunku talipleri cok fazla. Insallah yanilan ben olurum, insallah! Allah, ulkemizi korusun! Gorunen koy kilavuz istemez. Allah tabiat kanununu yaratti. Kullanim seklini de biz kullarina birakti. Yazik oldu milyonlarca mehmetciklerimize! Bir de obur tarafi var bu isin!

1 Like

Bu konu son yanıttan 90 gün sonra otomatik olarak kapatıldı. Yeni yanıtlara artık izin verilmiyor.