Fedora Linux Workstation 40 kullanıyorum, ekranın sol üstünde böyle beyaz bir çizgi var. Bunu nasıl kaldırabilirim?
Diğer çalışma ortamlarında böyle bir durum yok.
Fedora Linux Workstation 40 kullanıyorum, ekranın sol üstünde böyle beyaz bir çizgi var. Bunu nasıl kaldırabilirim?
Diğer çalışma ortamlarında böyle bir durum yok.
Fedora olduğuna emin misiniz nobara mı kullanıyorsunuz ?
Evet, Fedora kullanıyorum.
Xwaylandvideobridge isimli bir program kullanıyor musun ?
O uygulama bu soruna sebep oluyor isterseniz silebilirsiniz discord için ekran paylaşımı yapmaktadır onun yerine webcord kullanarak bütün discord işlemlerini halledebilirsin şuan varsayılan olarak geldiğine göre nobara kullanıyorsun fedora tabanlı olmasına karşın kendisine özgüdür
Vencord’ta (Vesktop) iyi bir alternatif.
Buda baya iyi duruyor acaba bunu mu kullansam pluginler falanda var hem webcorda göre nasıl iyi mi sizce ?
Temalar yükleyebiliyorsun. Discord’ta Windowstayken oynadığın oyunu arkadaşların görebiliyor. Bunu Linux’ta yapmışlar. Çoğu oyunda çalışıyor. Pluginlerle ekstra bazı özellikler ekleyebiliyorsun. Bence daha iyi.
Bakalım o zaman bunuda deneyeceğim tema yüklenebilmesi bile artı zaten
Geç yazıyorum kusura bakmayın, görevi sonlandırınca düzeldi.
Yanılmıyorsam KDE Plasma kurduğum için böyle bir uygulama var, yoksa fedora kullanıyorum. (GitHub - KDE/xwaylandvideobridge: Utility to allow streaming Wayland windows to X applications)
Kde içinde varsayılan olarak geldiğini bilmiyordum ilginçmiş